N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Mei 2009

Nama Jepun la plak..!!

Salam Semua..

Wah..hari ni aku coti lor.. makanya ni bersiaran langsung dari rumah... emmmm actually aku coti hari ni bukan saja2 nak coti ya.. tapi disebabkan nak menyelesaikan satu hal yg memeningkan pala aku selama ni.. tapi ptg nnti baru kena g... ish.. takmo pikirkan hal tu dulu... so hari ni dah alang2 aku kat umah ni..budak bulat pun tgh titon lagi... makanya ada la masa aku nak menyelesaikan segala hutang2 tag aku yg dah lama duk terperap macam pekasam kat draft tu.. jadinya hari ni adalah hari aku menjawab segala tag.. okies jom layan kan tag yg pertama ni dari ieda & mamatisya dah tag nya sama kan.. makanya aku jawab sekali gus k..

For the instruction, add your name on the list and simply spell out your name using the given Japanese letter - translations below n tag 6 of your friends and inform them the tag.. Have Fun Translation :-
A-ka
F-lu
K-me
P-no
U-do
Z-zi
B-fu
G-ji
L-ta
O-ke
V-ru
C-mi
H-ri
M-rin
R-shi
W-mei
D-te
I-ki
N-to
S-ari
X-na
E-ku
J-zu
O-mo
T-chi
Y-fu
Z-zi

emmm..gitu ya...okies.. aku hanya gunakan nama pendek je la ya.. karang klu aku buat nama panjang2..ada terbelit plak lidah nak menyebutnya..

Nama aku RINA
nama Jepun - SHIKATOKA (uish... pe ke peliknya sebutan kan)

Nama cik abg aku RIZAL
nama Jepun - SHIKAZIKATA (wakakaka... dah mcm kamikaze lor plak.. )

Nama Budak bulat tu.. MIRUL
nama Jepun - RINKASHIDOTA (oopppsss dah cam rupa nama pompuan la plak.. )

eemmmm tu dia... tu hanya guna nama pendek tu.. dah terbelit lidah nak menyebutnya.. klu letak nama panjang.. harus bertambah terbelit2 gitu... :D
apapun mekacih pada ieda & mamatisya sebab sudi menyenaraikan nama aku utk buat tag Jepun ni.. arrigatoguzaimas... (hentam saja la labu..janji bunyi lebih kurang..)
ok time utk mengtag 6 org yg bertuah..jeng..jeng...jeng... 6 org yg bertuah tu..

1- Mummy Yaeesh
2- Suziey
3- Ct Rahani
4- Yan
5- Nenekrock
6- Sesapa yg nak buat.. dipersilakan...

ok settle satu hutang tag.. ada lagi 4 ke 5 yg tgh duk tunggu giliran





12 ulasan:

reen berkata...

complete set!!!anak branak siap sdia nama jepun...tp ttap ad RIN...fofular wehhh!!!:)

neezareef berkata...

klu nama aku byk kuku..nama ko kaka lak wakakakaka

eya berkata...

wakakaka...lps ni wat nm dlm versi tamil ok x?

Mamamanja berkata...

dah penah wat lam email

[-suziey-] berkata...

sdp plak nama bdk bulat tu..ekek:D

rina..aku simpan dulu tag ni ek...hehe:p

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. teringat citer jepun dolu2 rin hani koma... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
emmm... tu la pasal.. lawak je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ayoo..yoo... mau dlm versi tamil plak ke.. ish.. pe ke bunyi nya nnti.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
tu buat kat email.. buat la kat blog plak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. dah bunyi cam nama pompuan plak aku rasa.. ok.. senang2 nnti buat la ya

Yan berkata...

aisey dah terkono plak ha.. heheheh

nanti yan buat yerkkk... insya Allah..

mummYaeesh berkata...

skali kena da...woohoo..gi pengsan jap!