N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Jan 2010

Keta2 Artis M'sia

Salam Semua...
Aahhhaaakkss.. ni adalah n3 autopublish
al maklum la.. tuan umah coti2 hujung minggu..
saja ngades nak hapdet gak kan..
yg bebenor nya kan korang.. n3 ni sepatutnya keluar semalam..
tapi semalam n3 aku byk sgt citer2 yg agak berat kan..
so aku tukar date publishnya utk hari ni..
(aaahhaakksss.. saja giler hapdet kan.. )
karang panjang berjela plak korang nak scroll kebawah2...
Semalam aku ada la terima email berkenaan ngan keta2 artis M'sia ni..
Aku teruja betul tgk keta2 artis2 kita ni..
perggghhhh... byk betul duit diaorg kan..
smpi blh beli keta2 cenggini...





























aku tak pasti la.. sama ada keta2 ni betul ke kepunyaan artis2 ni.. atau pun sekadar ambil gambo ngan keta2 tu.. tapi keta2 tu.. amat la menarik kan..
skkkkeee tgk.....
p/s: klu la aku ni jutawan hartawan.. keta yg paling aku minat utk miliki adalah BMW Sport.. pergghh.. memang idaman kalbu tau.. tapi tu la kan.. bila agaknya aku blh jutawan ke hartawan kan.. :D


Kerja dari Rumah klik sini

28 ulasan:

Ena berkata...

dasyat tol kete artis mesia nie..

eRiNsZ berkata...

hye rina...
ader small gift utk u and mierul..
plz bagi address kat email eak
ehemsz@yahoo.com.my

Tihara berkata...

cumel la keta adibah nor mcm tuan nye gak..unik ;)

Ain berkata...

mewah memang mewahhh.....

tak dapat nak beli dpt tengok pun jadik ler kan....

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

uih....nak kata pa depa artis....

imz berkata...

mmg marveles kete2 dia org kan..!!!

iqafi berkata...

akak..masuk la peraduan..'power root anda boleh jadi jutawan'

hehehe

ninie's corner berkata...

InsyAllah.....drpd impian akan jadi kenyataan.....

i z z a berkata...

smart nyer keta..nak beli x mampu,hanya mampu tengok2 jer..ekeke..

Nana berkata...

xde sorang pon pakai kete malaysia kan.kita selalu nampak edry kru bawa kete ferrari kale merah no plate ED3
linda onn tu rasanya ada kete bmw gak kan kaya linda ni kan

umminabilah berkata...

wahh...mcm2 kereta artis ni ekk...

eis berkata...

wowwww

nza berkata...

Fuyoooo!!!kempunanx2

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
eemm tu la dasyat kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~erinz~
oh ya ke.. thanks a lot. nanti kita email add ya

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
aahaaakss.. memang unik kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
a'ah kan.. dah mcm artis hollywood la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~imz~
yup... superb beb

CuTeMiUt78 berkata...

~iqafi~
heh..heh..heh.. iqa beli dan minum power root tu.. tang peraduan akak yg join.. amacam.. blh

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie's corner~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
tgk jgn tak tgk..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm tu la.. kaya bebenor diaorg ni kan

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
a'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
wwwwoooooooowwwwww ahakkkss

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
heh..heh..heh..

Ena Qalinsya berkata...

perghhhhhhhhhh sume kless2 keta tp yg paling kless keta Adibah Noor r ihiks...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
eemm kkkkllleeessss kan..