N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Jan 2010

Yeaaa!! Menang Lagi !!!

Salam Semua...

Okies cam yg aku beritahu pada n3 sebelum ni..
ada n3 berkenaan kemenangan aku lagi kan..
ni actually semalam petang punya citer...
dlm pada aku duk refersh blog aku yg kejap ok kejap ko tu..
aku duk buka la blog LyaFrina
ala puan penganjur contest I'm Yours tu..
saja je la konon nak skodeng keputusan dah keluar ke belum

eemm ingat lagi tak ngan contest ni..
so aku pernah buat n3 yg mana gambo cik abg aku tersenarai
shortlist utk kategori C
pastu semalam masa aku buka blog dia tgk dah ada keputusan tuk contest tu..
wah sungguh teruja tau..
bila aku klik n scroll nak tgk sapa pemenangnya..
sekali nampak gambo ni

aahaakkss.. cam aku kenal gambo ni.. sapa dia ya.. :D
hah... tak ku sangka gambo cik abg aku terpililh sebagai pemenang..
walaupun bukan pemenang utama
dpt saguhati pun kira menang gak la kan..
syukur alhamdulilah... dlm byk2 peserta yg join..
gambo my cik abg juri pilih..
sssskkkeeee la sgt...

ni n3 dari blog Lyana tentang berita kemenangan ni
eemmm hadiah saguhati berupa FRAME
aku tak pasti camne rupa FRAME tu..
so tunggu je la hadiah sampai nanti aku buat n3 k..







21 ulasan:

Mawar_berduri berkata...

tahniah Sis....
wah..kali ni ayah mirul plak yang menang ....

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tahniah kak..

murah rezeki akak ni...

=)

Nana berkata...

beznye slalu dpt adiah kan kita lom pnh lg dpt adiah menang contest

mummy_ayu berkata...

tahniah..murah rezeki rina awal tahun nie..best!

i z z a berkata...

tahniah kak,xpe la saguhati pn..namanya menang jgk kn..

Mak Su berkata...

tahniah rina, rezeki tu :)

honeylanz berkata...

tahniah...

[-suziey-] berkata...

waaaa tahniah..rejeki berganda2 nih..

atty's berkata...

congrats na ..

zh-ena berkata...

tahniah kak rina

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
eemmm skali2 bagi chan kat ayah dia plak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmmm memang best gitu.. takpe.. insyallah satu hari mesti menang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
eemmm syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
mekacih kak.. syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
thanks.. syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
thanks kak

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
syukur alhamdulilah.. mekacih

♥ QaseH ♥ berkata...

tahniah kak...