N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Jan 2010

Contest : Blogger's Family Day Banner

Salam Semua..

N3 bercontest lagi..
actually ni just nak support contest blogger..
contest kali ni berkenaan banner blogger family day
(ahaakkss.. aku bab2 ni idak la berapa pandai.. tapi saja gatal nak menjoin gak.. )
contest anjuran dari suziey
ni terma & syarat2nya k
blogger's famili day banner contest bermula 5 Jan 2010 - 25 Jan 2010..

wording yg wajib ade adlh:
" BLOGGER's FAMILI DAY 2010"
kalu nk tambah lain2 wording no prob..theme color adlh BLUE..
nk colorful pn bole gk..tp make sure byk BLUE :)

syarat:
**jadi follower ke4-4 AJK BLOGGER's FAMILI DAY (aku, ina, watie n ayu)**
buat 1 n3 berkaitan..harus ade backlink to all AJK's
**submit link contest kat n3 ni..tu aje..simple je kan..kalu pemenang xdpt join famili day ni..hadiah akn dipos..kalu pemenang dpt join famili day ni..hadiah akn diberi sms acara penyampaian hadiah kpd pemenang..
**hadiah : set barangan mandian/spa BODYSHOP sponsored by 1 of the ajk****nama dan bloglink pemenang akn dicetak pada banner tersebut yg akn digantung di pintu masuk Taman Tasik Perdana dan jgk di tapak event**
hah tu dia panjang lebar penerangan puan suziey..
okies la memandangkan aku ni tak la berapa pandai bab2 ni..
ate saja kan nak memeriahkan contest..
dan plak.. pc kat office ni tak cukup peralatan tuk mendeco2 kan banner ni..
aku just guna apa yg ada je la kan..
harap blh la diterima...aahhaakksss
now ni dia cutemiut banner yg tak berapa nak cute..






eemmm just simple..

apapun jadi la kan.. ni saja yg termampu.. saja mencukup kan korum penyertaan..
(aku sendiri pun tak yakin blh menang.. tau.. ada participant yg lebih kreatif)
so tu je la.. harap pihak juri dan penganjur berpuas hati k.

so dikesempatan ini gak.. pada sesapa yg rasa nak join BLOGGER'S FAMILY DAY ni..
dijemput mendaftarkan diri disini
atau blh aje klik kan gambo kat bawah ni..

okies suziey, demi mu.. aku beri support utk menjoin dan promotekan kat sini..





6 ulasan:

nza berkata...

gud luck rina.

i z z a berkata...

simple pn ok je kn..gud luck kak

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
thank kak

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
aahaakss.. saja je tu

♥ QaseH ♥ berkata...

ak x g ker pjumpaan tu,,kier ingt nk g gak,,,t x taw g,,,,hehehe

leh jalan2 kak

[-suziey-] berkata...

salam rina..thanks for joining the contest..thanks for ur support..email me ur address yek..ade saguhati utk ko :)

suzieycomei@yahoo.com