N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Jan 2010

Yeeaa!! Menang Contest Mummy_ayu

Salam Semua...

Ahhhaakkssss.. rezeki berganda2 kan..
eemmmm rezeki awal thn ni namanya kan..
masih lagi berkisar n3 kemenangan..
kali ni kemenangan dari contest yg aku join..
korang nak tau dari contest mana..
emmmm aku menang tmpt ke 3 tuk contest ni


contest dari blog mummy_ayu
aaahhhaaakkksss.... harus la aku duk tersengih2.. tersenyum2 je tau..
actually aku tau pasal kemenangan ni masa hari Ahad tu..
tapi tu la masa tu agak sibuk sikit.. lupa nak print screen kan bukti kemenangan tu..

hah ni la bukti aku menang utk contest mummy_ayu
dan aku memenangi buku nota comel ni..
hadiah puan ayu masih dlm proses pengeposan..
so just tunggu la hadiahnya kan...
mekacih mummy_ayu sebab memilih cutemiut sebagai pemenang
walaupun hanya tmpt ke 3..
apapun sgggttt skkkkeeee...






20 ulasan:

i z z a berkata...

-sukanya dia ceria-
tahniah kak..

Mak Su berkata...

waduh....ni kira ada 'ong' ni :)

[-suziey-] berkata...

hari membolot hadiah nmpknya:)

♥ QaseH ♥ berkata...

heheeehehe

rezeki akk ni,,,,

mb kejadian yang menimpa kk ritu ader hikmahnnyer

dan ni mkin ganjrn yang akk dpt dr bersabar kot,,,,,

tahniah kak

mazz suke akk da blik berblog taw,,,rindu sangat kat akk

umminabilah berkata...

wah comelnye...thniah skali lg

Kak anie berkata...

Cutemiut...rasanya akak baru baca pasal entry cutemiut menang semalam...ni menang lagik ke...Wa!! Rezeki ni...tahniah

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

menang lagi? memang murah rezeki betul la akak ni..

tahniah kak

=)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Tahniah menang lagi,,,,

**Na, cuba ko tye adik ko..aku dah cek tadi..tak masuk2 lagi pun?

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
mesti la skeee kan.. dpt hadiah

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
ada ong... ?? ahhhaakkss.. mekacih.. rezeki kan.. syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh..time to prezen plak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
eemmm mungkin gak kot.. syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
mekacih ya dik

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
a'ah kak.. syukur alhamdulilah.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
mekacih..

** uuuiisshh.. ya ke.. aku dah pas kat dia minggu lepas lagi.. nanti aku check ngan dia k

miemiey berkata...

tahniah kak...saya menang gak..tak caya rasanya..kl tak tgk n3 akak saya tak sedar sy berjaya sama...kita pakat laa conteng buku tu nnti ya..hihi...

nza berkata...

amboi, menang lg.....tahniah!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
aahhaakkss.. meh kita menconteng2..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
syukur alhamdulilah