N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Jan 2010

Napa Ngan Tenet ???

Salam Semua...


Napa ntah semalam tenet agak lemau je...
lembab semacam... ala2 cam siput..siput pun cepat jalannya kot..
sampaikan setengah blog ada yg tak blh nak view termasuk la blog aku sendiri..
hampeh je aku rasa.. bila nak masuk blog aku..
hanya keluar gambo header je... yg lain2 nan ado...
berkali2 aku refresh... takmonya jadi..nyampah betul..
kena tunggu lama baru la keluar skit2...
iisshhh... pe ke hal nya ntah la..
selalu tak camtu pun.. tak smpi 5 minit dah blh view all page..
kat umah plak.. tenet pun mengong gak..
lampu adsl streamxy tu.. asyik la berkelip2 je..
bila conection.. blh, tapi bila klik ke arah tenet.. hampeh tak keluar satu apa pun..
geram plak aku rasa..
ada sesapa yg tau.....???? pe ke halnya ngan tenet semalam.. ??
ke aku je yg kena...


**************************************


Okies takmo aarrr citer pasal semalam..
ni nak kongsi ngan korang satu email yg aku terima semalam..
sungguh cantik , unik , cute sgt dan kreatif betul diaorg ni...
masa aku mula2 tgk semalam.. aku sendiri sangka real punya..
rupanya bukan real tau.. patung semata...
meh tgk gambo2 ni..






see cantik dan cute kan..tapi sayangnya tu adalah patung bukan manusia betul. Pandai kan diaorg yg buat ni... memang detail betul. Sejibik cam org kan..
siap ada aksesori sekali tu.. ish.. geram aku tgk..
rasa cam nak cubit2 je... aahhhaakkss...





22 ulasan:

aNIe berkata...

Cutemiut...alahai macam betul2 patung tu...rasa nak satu aje patung pompuan...huhuhu...tak puas jaga baby perempuan dulu...dpt sorang je...

maslinamansor berkata...

ada baby yg muka comel cm tue... tp setelah di'edit'kan...hehehe... :)

i z z a berkata...

tipah tertipu rupanya..ingtkn btl2 rupanya patung ajer..cute miut kn..
Aah smlm sy nk view blog akak pn x lps..

Dee berkata...

a'ahlah cutenya..pg ni pun dee buka blog rina..kena tgu lama sket baru dia download suma..rasanya firefox kot problem..

zh-ena berkata...

KLU KAK RINA TAK BGTAU BBU TU PATUNG CONFIRM ENA INGAT BBY BETUL

MMG TELITI LA DIORG PUNYA KERJA

ezzati berkata...

ya Allah..siyes macam betul

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

laaa ingatkan baby betoi tadi....

[-suziey-] berkata...

OMG..sgt real n comel...huhu..terror btl dorang ni kan..hehe

Yan berkata...

ermm dulupun yan penah terima emel gambo2 baby yg nampak real tp sebenarnye anak patung.. comel2..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tiuttnya...

mummy_ayu berkata...

so..chumels..ada jual tak?
he he he

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
aaahhaakkss.. sian akak.. beli la anak patung yg blh ckp2 tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
oh ya ke

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm cutemiut kan.. aahaaksss..
eemmm memang pun akak nak view blog akak sendiri pun tak blh gak

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh.. emmm agak la kot.. harap tak berpanjangan la masalahnya tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
eemmm patung tu dik.. ahhaakkkss.. teliti kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
memang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
aaahhaakkss.. patung je tu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup.. sungguh teliti mereka2 ni kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
tu la.. skeee tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
hik..hik..hik.. memang cute sangat

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
aaahhaakksss.. tak pasti la ada jual ke tak