N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Jan 2010

Lepas 25 Jam... ke McD plak...

Salam Semua....

okies ni kira sambungan dari story mory
masa hari yg sama kami mkn breakfast kat kedai mamak 25 jam tu...
ptg tu.. tak la kata planning nak kemana2...
just saja nak bawa budak bulat Mirul tu jalan..
dah alang2 kami coti2 kan..
so dari boring duk rumah..
kami bawa la Mirul jalan2...
saja je.. jalan2 tanpa arah tujuan...
maklum la masing2 tgh buntu kan..
so saja la jenjalan ke arah bandar..
konon2 nya nak mencari ketenangan la kan..
konon je.. tapi tak tenang gak... ahaksss...
so dah alang2 menuju kearah sana tu..
kami menyinggah la ke Mc Donald
mula cadangan nak drive thru je..
skali dak Mirul nampak plak ada play land kat Mcd tu..
nak tak nak.. layan kan je la dia kan..
so planning bertukar.. dari ke bandar tanpa arah tujuan tu..
baik duk layan dak Mirul main kat play land tu..
sambil kitaorg lepak2 santai gitu...
meh layan gambo2 McD plak...

dak Mirul yg kesukaan dpt main gelongsor ni...
dia sorang je nak main... memang waktu tu pun tak berapa ramai yg duk main..

set yg kami order...
aku ngan cik abg mkn burger Prosperity Ayam ambil set biasa je...
eemmm rasanya.. ok lagi daging kot...
Utk dak Mirul plak... aku belikan happy meal je..
sebabnya.. ada menan skali kan...
(ahaaaksss.. sorry aar korang.. gambo burger tak dan nak snap bagai... dah kenyang baru teringat belum ambil gambo.. )
kira lama gak kami duk relaks santai kat McD tu...
saja kan... ate tak buat apa...dah dekat ptg gak la baru kami gerak blk umah...

hah... see budak Mirul ni.. dah kepenatan tau..
tak lama keluar dari McD tu.. terus lena smpi kat umah pun still sambung lagi...
eemmm so tu je la story mory utk aktiviti coti2 tak dirancang tu...





6 ulasan:

eezah berkata...

penat sangat mirul..lama dah tak McD.

♥ QaseH ♥ berkata...

uish isap boltol g,,,mirul x malu,,,,hehehehe

i z z a berkata...

suka la mirul dpt main..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
a'ah.. memang penat sgt la tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
mirul memang nak tido isap botol lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang pun...