N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Jan 2010

Tenet yg Bengong !!!

Salam Semua...
Ahhhaakkss.. lambat bersiaran hari ni..
ntah napa hari ni pagi2 tenet kat ofc ni sengal je..
lemau semacam... bila dah sengal tu..
tu yg semua jd malas tu..
so tadi pagi.. hanya duk baca email2 yg belum di baca..
termasuk la satu email berkenaan ngan blogger yg menghina Almarhum Sultan Johor tu..
blogger tu bernama Aduka Teruna kot.. klu tak silap aku la..
isshh.. baca org2 yg komen kat blog dia tu..
memang patut pun dia di reman kan..
klu blh di jel terus..
memang sakit hati tau.. baca...
(memang sapa anak jati johor pastinya akan rasa marah klu baca n3 berkenaan kes ni..)
tapi la ni katanya n3 tu dah di delete...
eemmm bila baca kat email tu.. ada yg mengataakan..
traffic blog dia naik tinggi mendadak..
kalah kes Tun dulu tu..
uuummmaaiiihhhhh.. glames dia kejap kan..
ish.. takmo la citer pasal dia.. karang tak pasal2 org ban aku plak..
cuma tu peringatan pada blogger2..
beringat2 la.. klu nak meluahkan satu2 perkara yg agak sensitif..
jgn main tulis ikut sedap hati je..
memang la blog tu.. masing2 yg punya kan..
tapi kena la pikir pihak yg membaca...betul tak korang..
k la.. nanti aku sambung ngan n3 contest yg bakal aku join..

22 ulasan:

RIFHAMAN berkata...

DE GAK BACA BLOG ADUKA TARUNA TUH..
MMG MENYKITKAN HATI...!

♥ QaseH ♥ berkata...

hbis akk kena ban,,,hehehe

[-suziey-] berkata...

hmmm btl tu rina..mmg blog tpt luahan perasaan tp jgn smpai luahan tu yg membunuh diri sdiri..klu ade unsur provokatif kt situ bole je nk kena amik tindakan undang2..nnti tgk la bende ni jadi isu kt media.

honeylanz berkata...

kena menulis dgn waras kan ;)

Mama_Aqish berkata...

setuju bangat....kiter wat blog untuk citer suka duka tol tak...bukan nak kutok2 orang...silap2 nanti kena pi mengadap mahkamah plak...kagi haru

Nurhayati berkata...

sama la opis tenet ni mengong.
susah nak baca blog kawan2 huhu

skang ni nak tulis kena hati2x.. jangan main hentam kromo je.. kang tak pasal2 kena saman ;)
nasib yati bukan jenis suka taip karangan panjang berjela dlm blog hihi

umminabilah berkata...

hem tulh kan kak..sesedap je mgata...kan dh kena...hehe

emy/mamasuri berkata...

ada gak baca blog aduka tu...
yg tragis skrang ialah bini dia..
cian bini dia kak...

chugie berkata...

heheh.. same lah, tenet umah sy pun cam ape je.. geram! ni sume kes nk bc blog si aduka tu lah.. mmg x bagus lah bahasa die..

i z z a berkata...

bl tenet slow hangin jgk..loading mak aih kemain lmbt..
tu la kn nk nulis blog kena hati2..mau kena saman naya kita..

CuTeMiUt78 berkata...

~rifhaman~
emmm memang kan.. sakit hati je baca

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
ni apa kes plak akak kena ban.. bukan akak ada buat salah pun :(

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
betul tu suziey..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
eemmm payah kan klu tenet mengong ni..
betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mama_aqish~
yup betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
betul tu.. biar kan dia rasa..

CuTeMiUt78 berkata...

~emy mamasuri~
oh ya ke.. akak tak baca lagi dah blog dia

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
aaahhaaakkss kerana ramai sgt yg nak baca.. smpi tenet pun jd mengong

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
a'ah memang kan..

nza berkata...

kt sekolah kak nza pn dh 2 minggu tenet sengal...sakit hati la.

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
oh ya ke kak.. tu la sengal kan