N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Jan 2010

Berita Gembira !!!

Salam Semua..

Hari ni nak buat satu pengumuman..
ahaaakkss... berkenaan satu berita gembira..
Tahniah buat J@J@ & TR a.k.a jaja bini the rock
diatas kelahiran Puteri Sulung mereka

New Baby Announcements
sgt comel kan..
aku dpt berita ni semalam..
tu pun pas bermsg2 ngan J@j@..
tak sangka.. cepat plak due nya..
sebab kata J@j@ 27 hb ni (hari ni la)baru bersalin..
rupanya 23hb tu dah bersalin..
selang sehari je ngan berita kemangkatan Sultan Johor
(tu pun aku terbaca dari blog mamarempit)
so sekarang ni J@j@ akan berpantang di rumah kakak dia kat Melaka..

to J@j@ : SELAMAT MENJALANI SESI PANTANG..PANTANG ELOK2 TAU..
JAGA BABY BAIK2 K..
to TR : CEPAT2 HAPDET BLOG IT'S SMILE TU K..

aku tumpang gembira bila mana kengkawan bersalin dpt baby ni..
aku??? Emmm aku tak blh nak jawab soklan ni.. sebab ni semua ketentuan Allah S.W.T kan..

apapun aku gembira gak.. bila mana dpt tau lagi satu berita..
yg mana kami akan bertambah satu lagi angkatan tentera..
aahaaakksss.. iaitu anak sedara lor..
kakak ipar aku yg duk serumah ngan aku tu..
dah ngandung 5 bulan.. makanya thn ni akan bertambah la anak sedara kami..
dan bertambah la duit raya.. ahaaakksss..



21 ulasan:

i z z a berkata...

tomey nyer..uishh geram rse nk pegang2 baby nih..
tahniah utk kak jaja

♥ QaseH ♥ berkata...

kiter ingt mirul nk dpt adik,,hehehe bc tjuk la,,,,huhuhu

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam ...tak pa nanti biaq mirul besaq sikit....dah pandai dan boleh suruh tu ok la kalau nak adik pun...heheh

Mama_Aqish berkata...

tahniah juga dari kami

ezzati berkata...

alalalala...comelnya baby :)

ikiqzana berkata...

taniah dpt baby baru.. cute.

Nana berkata...

ala comeinye bb

zura@iwan berkata...

tahniah....

umminabilah berkata...

tahniah kak jaja...akak bila lg? ahaks...mirul pun dh besar...hehehe

J@J@ / Bini The Rock berkata...

salam,

terima kasih kiut..
teruja betol akuu baca n3 nureen kat sini...

nsb baik Izan bg tau ko ngan mama wat n3..tu yg cecepat aku bertandang nih!

terima kasih sekali lagi...

**situasi:
masih mengantuk...sbb mlm2 nureen tak mau tido...adeshhh!

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang tomey.. tu baru tgk gambo je tu.. belum lagi tgk real punya

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
oh.. jgn tertipu ngan tajuk tau...

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mama_aqish~
thank

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
tomey2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
memang cute sesangat

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
tomey2..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
uuittss.. tak baca statement kat n3 ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aaaahhaaaksss.. nyempat lagi ko dtg bertandang ya.. heh..heh..heh..

nza berkata...

Tahniah....best tu!!!