N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Jan 2010

Contest : 3G (Gambar Gelak Guling)

Salam Semua..


Hik..hik..hik..jgn boring aarr..
kali ni adalah n3 bercontest2 lagi..
(giler contest kan.. ala yg bebenornya saja je nak memeriahkan contest2 yg sedia ada sekarang ni.. selagi blh join... aku join.. tapi tgk la contest yg camne.. klu rasa tak sesuai.. aku tak join la ya.. )
kali ni nak join contest ni..



actually aku dpt tau contest ni dari blog Mak su..
tengok cam menarik je kan..
so aku pun cuba try test la menjoin..
ni yg aku copy dari tuan punya blog a.k.a tuan penganjur
Contest ini dibuat untuk memeriahkan lagi suasana awal tahun blog,
merapatkan silaturrahim sesama blogger, mencari gambar yang top of the top.
Contest ini akan berlangsung dari 1/1/2010 hingga tarikh diberitahu kelak.

Cara hendak sertai contest ini adalah dengan cara anda meletakkan gambar yang boleh membuatkan orang yang tengok gelak@ketawa,
Jika iannya sampai berguling2 markahnya pun sudah pasti lebih.
Syarat2 hendak join contest ini :
Mestilah mempunyai blog tidak kirala blog berbayar ataupun percuma
Follow twitter zul [ Tidak wajib, tidak lakukan pun tidak ada ape2 ]
Follow blog zul
Pastikan anda membuat entry khas untuk contest ini bertajuk ” Contest 3G”
Pastikan anda meletakkan gambar diatas di atas post entry tersebut
Linkkan balik kepada blog ini.
Pastikan juga setelah selesai anda membuat entry atau join contest ini, ada drop comment dibawah beserta url/link entry tersebut.

Cara markah dikira :
Semakin Cantik dan lawak/kelakar gambar anda hingga boleh membuat orang tersenyum dan sebaliknya maka makin tinggi peluang anda untuk menang dalam contest ini.
Seharusnya iannya gambar anda, rakan, keluarga.
Jika diambil dari internet dan bukannya asli, maka markahnya kurang.
Pastikan semua perkara diatas telah diikut step by step tanpa tinggal atau tertinggal 1 pun.
Anda boleh menambah sebarang effect atau ayat kedalam gambar untuk menambah seri gambar itu lagi
Hadiah contest ini adalah :
Tempat Pertama = Rantai Silver berharga RM 50.00
Tempat Ke Dua = 1 bentuk cincin silver berharga RM36.90
Tempat Ke Tiga = 1 utas jam LED berharga RM25.00
Saguhati = Topup rm5 kepada 4 orang pemenang saguhati

eemm tu dia segala penerangan dari pihak penganjur..
so utk contest ni.. meh tgk aksi2 lawak Mirul








aahaaakksss.. layan kan je la...
so pada tuan penganjur.. harap berpuas hati ngak persembahan tuk contest ni..



20 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

gud luck akak..

=)

iqafi berkata...

haishhh..geramnnye tgk si kecik mirul ni..;-)

ni yg tk sabar nk ade baby ni..

akak..bile mirul nk dpt adik? hehe

♥ QaseH ♥ berkata...

geam nyer dak montel di,,,ish,,,,hope akk leh menang ea,,,

mummy_ayu berkata...

ala..comei comei pic mirul..geram tengok..kalu mummy ayu dpat..sedapt di geget geget nie...anyway good luck !!

ezzati berkata...

hahha..comel suke tul mskkan kepala..

gud luck :)

Wanie berkata...

hehheh...lawak la tengok gelagat Mirul...comel sgt..ada ja yang di nak buat tuh..

i z z a berkata...

ade2 saje keletah mirul nih..
tnggu awek mn lak tuh mirul??keh3
gud luck ya

Mama_Aqish berkata...

ha...ha....memang kelako la mirul ni...macam2 aksi dia wat....good luck k

alia berkata...

adus si mirul nie macam2 aksi..cute.....good luck

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
mekacih dik.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~iqafi~
heh..heh..heh.. geram ya.. ahaakss.. bila nak ada..?? tu tak blh nak jawab.. sebab bukan akak penentunya..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
heh..heh..heh.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
heh..heh..heh.. geget jgn tak geget..

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
aahaaakksss..

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh..heh..heh.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
eemm tu la.,. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~alia~
aaahaakkss.. macam2 hal kan

aNIe berkata...

Hehehe...comel gambar2 mirul...good luck cutemiut...

Suka gambar termenung tunggu awek tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~anie~
aahaaaksss... lawak kan.. thank kak..