N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Jan 2010

Uiissshhh !!!! Takutnya..

Salam Semua..

Eeeeiiii.. takut.. mengerikan..
seram gitu.. ala2 misteri nusantara...
aahhaakkss.. apa yg mengerikan ni..??
korang tgk gambo ni..
** amaran keras.. bagi yg lemah jantung ; lemah semangat atau lemah segala nya.. harap jgn tgk gambo ni.. takut karang..lain plak citernya...
*
*
*
*
*
*
*
uuiiiisshhhh... ngeri tak korang.
walaupun sekadar cam patung.. tapi keadaannya sungguh la mengerikan..
korang tau apa ni..
*
*
*
*
*
*

ahaakksss.. hanya la sekadar pengorek pensil or sharpener
pengorek cam ni pun ada ya..
menakutkan la tgk...
ish...ish.. canggih manggih betul sharpener sekarang ni.. :D
ni la gambo yg aku terima dari email...
mula2 aku tgk.. cam suspen je..
sekali rupanya sharpener je..aahhaakkss..
tertipu tipah... !!!!







36 ulasan:

ninie's corner berkata...

klu mlm2 tertgk tu.....mau turun naik nafas dibuat nyer..........
ngerizzz jgk.....

maslinamansor berkata...

xsesuai untuk budak diwah umor.... so scary...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam...ada juai kat mana nak beli satu..ekekekeek...nak tanya nih...adik bijak tu nak masuk gena...leh beli buku kan...tak leh daftar pun....

atty's berkata...

ekekke.seram kalo nengok nie.

i z z a berkata...

mata kena cucuk..aduh!!sakitnyer..hehe

Mak Su berkata...

tak nak pakai sharpener mcm tu, takut...eeiiii, ngeri

Tihara berkata...

mama mirul,ganaih nye korek pensil..mau nye termimpi2 ngeri mlm ni :)

Dee berkata...

kalo ada sharpener gini ko beli n hadiahkan kt aku ye rina..hehehe..

UnGu VioLet berkata...

mmg canggih.. skrg nie mcm2.. tp, klu mar nak beli pun.. rasanya takkan beli yg cenggitu.. menakutkan jer..

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie's~
aahhaakkss.. memang betul tu ngeri kan

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
a'ah memang pun kan.. scray bebenor

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
salam. ahaakkss.. nak beli ke.. klu kita takut aarrr..
oh pasal adik bijak tu.. kita dh explain kat shout box alimaz tu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
seram kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ izza~
aahhaakkss.. aduh.. buta mata beta..

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
so takut kan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
a'ah betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aaahhaaakkss.. ko nak ke.. ish.. takut aku

CuTeMiUt78 berkata...

~unggu violet~
ish.. akak pun takmo..

Wanie berkata...

adeh...menakutkan betoi...sharperner rupanya...
tapi tobat tak beli...mau mlm tak leh nak lena teringat si mata berdarah nih..hehhehhe

Nana berkata...

hahaha ingt kan menda apa la shapener ghupenye xmau la pakai mau ngigau di malam ari ekekeke

♥ QaseH ♥ berkata...

lawak la akk ni,,,,hehehe

imz berkata...

salam kenal...
laaa..ingat apa tadi...mcm citer apa ek..ala hantu patung cam gini la..dulu2 tu..apa tajuknya..tak ingat

Dj Epoi berkata...

Gua pon TIPAH tertipu jugak eik? hahaahah

zh-ena berkata...

hehehehhehehe pecah perut ena

mmg seram la kak rina :D

Mawar_berduri berkata...

rase cam tak sampai hati plak nak asah pensel tu ...huhuhu

[-suziey-] berkata...

umangaih..ganas nye sharpener..cuba ko beli tok mirul rina..ekekk:p

nza berkata...

eee.xnk la beli sharpener cam tu...ngeri jerr...

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
aahaaakkss.. tobat kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
aaahhaakkss.. sapa la yg berani nak guna kan

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~imz~
salam kenal..
ahaaakkss.. a'ah ada eemmm apa ya, lupa plak namanya

CuTeMiUt78 berkata...

~dj epoi~
aahaaaakss.. tipah erk.. ??

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
aaahhaakkss.. pecah perut ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
jgn asah tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
keh..keh,..tuk mirul ya.. mau tak tido malam dia

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
heh..heh..ngeri kan