N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Jan 2010

Contest : Spread The Love

Salam Semua..


Aaahhaakksss... tgh seronok nak menjoin contest lagi..
napa ntah.. minat nak menjoin contest ni makin menjadi2 plak..
tak blh la kata nak pencen dari join contest..
(aahaakss.. yg bebenornya saja skeee nak memeriahkan contest.. walaupun tahu kadang tak blh nak menang.. tapi saja skee beri support pada yg menganjur kan contest...)
hah kali ni nak menjoin contest ni plak..



Spread The Love Contest
contest anjuran Iqafi sempena pembukaan rasmi cawangan blogshop dia iaitu"...Spread d Love.."

eemmm semoga succes dlm bisnes baru ni k.

Term & Condition:
1) Peserta haruslah mempunyai blog
2) copy banner di atas dan letakkan di side bar blog anda...dan link kan kepada... http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
3) jadi follower blog saya.
4) jadi follower blogshop saya. http://spreaddlove.blogspot.com/ (bermakna..anda perlu menjadi follower..2 buah blog..hehe)
5) buat entry bertajuk Spread The Love Contest
6) dalam entry anda..haruslah ada banner di atas..linkkan pada.. http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html
7) sila tunjukkan 1 gambar anda yg menunjukkan kasih sayang..tk kire la gmbar couple.,suami isteri,kawan2,anak n ibu..anak n ayah..adik beradik..asalkan menunjukkan kasih sayang.(ingat..1 gambar sahaja!)
8) tinggalkan link entry anda di comment box entry ini.
9) pemenang akan menerima 1 set couple tee dari blogshop saya dan 1 hadiah misteri. Anda boleh memilih design n size yg anda suke. (berapa org pemenang akan diumumkan kemudian)10) dan last skali..jemput la clik nuff sy skali..haha

11) tarikh tutup penyertaan adalah pada 12.00pm - 1 feb 2010


okies tu dia segala syarat2 penyertaan
bila citer pasal kasih sayang ni kan..
aku teringat kisah Mirul klu nak susu..
time dia nak susu kan.. mesti dia bodek ibu dia ni
sambil dtg dekat pastu kiss pipi ibu belah kiri.. kiss belah kanan..
pastu kan dia akan bisik kat telinga kita
cakap "ma.. Ayul nak S..U..S..U " (siap eja gitu.. )
heh..heh..heh..heh.. jd ada la gambo berkenaan ngan citer kasih sayang tu..
meh tgk gambo kasih sayang Mirul tu..
*
*
*

hah ni la gambo yg ku pertanding kan utk contest ni.. version black & white..

ahaaksss... sekali2 tukar version plak kan.. harap pihak penganjur dapat menerima penyertaan kami ni..

*********************************

ni adalah gambo selingan je... dah alang2 citer pasal ni kan..


heh..heh..heh.. ni la muka budak yg nak SUSU tu.. ahaaakksss...



22 ulasan:

Mak Su berkata...

hihihi, amboi, pandai sungguh Mirul pujuk mak dia, sayangnyer.... :)

good luck ya rina :)

Tihara berkata...

wow..kontes lagi..semuga berjaya ;)

i z z a berkata...

wah..pndai mirul bodek2 eks..siap eja lg susu..hikhik..lawak la mirul nih

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya..good luck dear!!

maslinamansor berkata...

comel....:)

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
eemmm gitu la dia mak su..
mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
aahaaksss.. saja ni memeriahkan contest

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh...heh..heh.. gitu la dia

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
hik..hik..hik.. thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
heh..heh..heh

♥ QaseH ♥ berkata...

hehehehe,,,akk menang lg ea,,,mazz wish ni,,

nza berkata...

gud luck rina...kali ni kalu dpt adiah kita share...bole...hi.

Nana berkata...

ala tomeinye nk masuk gak la heheh good luck

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
insyallah.. doa2 la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aahaakkkss... blh gitu ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
meh masuk meh.. memeriahkan contest

Ain berkata...

pandai bodek mama mirul ya...

gud luck rina...

iqafi berkata...

ololo comel nye..

ok...dh review,.
goodluck!

zh-ena berkata...

gud luck kak rina.

cha yok cha yok

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
aahhakss.. memang pun.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~iqafi~
heh..heh..heh.. dah review ya.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
hik..hik..hik.. mekacih ya