N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Jan 2010

Contest : Happy Face at Playground

Salam Semua...

Ahhaakss.. n3 contest lagi..layan kan je la... saja kan nak memeriahkan contest yg sedia ada. Kali ni nak menjoin contes ni plak


Happy Faces at Playground Contest
contest bersempena hari kelahiran Syafi
"SELAMAT ULANGTAHUN TUK SYAFI, SEMOGA MENJADI ANAK YG BERJAYA DIDUNIA DAN AKHIRAT SERTA MEMBANGGAKAN KELUARGA"

okies klu dah nama pun contest kan.. makanya mesti la ada segala syarat2 kan..

meh tgk syarat2 plak

Syarat-syarat penyertaan:
1) Mesti menjadi follower kepada Mama Syafi & Little World Gallery. -done
2) Letakkan link Mama Syafi & Little World Gallery di dalam bloglist anda. - dah list kan ke cute-miut78link.blogspot.com
3) Letakkan banner “Happy Faces at Playground Contest” Mama Syafi & Little World Gallery beserta link di side bar blog anda.
4) Pastu, letakkan gambar kanak-kanak di playground. Pastikan hanya satu gambar sahaja yg dimasukkan.
5) Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar.
6) Sila tinggalkan link contest anda di bahagian comment.Link yg ditinggalkan di shoutbox tidak akan dilayan ok.
Perhatian:
Gambar mestilah menunjukkan suasana di playground, sama ada di shopping complex, kat playground luar, atau permainan berbayar pun ok.
Permainan mesti yg stand still. So, basikal tak boleh ok.
Umur kanak-kanak yg layak ialah antara 1-4 tahun.
Kanak-kanak itu mestilah ada pertalian saudara tak kisah lah sama ada anak,
anak sedara, adik atau cucu pun boleh (kalau ada la kan..). Anak jiran, anak kucing, anak tekak tu sume tak boleh ok.
Calon yg tak memenuhi syarat akan disqualified. So, sila pastikan semua syarat dipenuhi.
Tarikh akhir contest adalah pada tarikh birthday anak aku,
Syafi yg ke-2 tahun iaitu 19/2/2010 pukul 10.10pm.
Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling happy di playground.
Keputusan adalah muktamad. Sebarang komplen dan surat menyurat tidak akan dilayan.
Good luck kepada semua. Lepas ni boleh bawak anak korang gi playground pastu geletek diorang sampai diorg ketawa tak ingat, amik gambo n pastu boleh masuk contest ni ok..
p/s: kepada mana-mana pihak yg berminat nak sponsor dialu-alukan.


Hadiah adalah sponsor dari


hah tu dia segala syarat2 penyertaan.. so tuk contest ni.. pun aku pening gak, nak hantar gambo Mirul yg mana satu.. jd nya aku decide publishkan 4 keping gambo ni tuk contest ni.. harap pihak penganjur dpt la menerima penyertaan ku ini.. dengan memilih mana gambo yg menarik perhatian juri..





Nama Kanak2 : Mohammad Amirul Hisham
Pertalian : Anak
Umur : 2 thn 9 bulan
Tarikh lahir : 22 April 2007
harap pihak penganjur berpuas hati dan dpt menerima penyertaan ini..
so wish me luck k :D



10 ulasan:

Ain berkata...

happynya mirul dapat main kat playground ya...

gud luck...

Nana berkata...

rina bukan ke syarat2 nye hanya 1 saje gmbar yg dimasukkan?sempat lg kot oter ni heheh

nza berkata...

amboi sukenya dak bam2 tu main kt playground tu...gud luck mirul.

i z z a berkata...

wah mirul,bkn main hepi nyer dpt main..senyum sokmo nih..gud luck mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
memang happy.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
a'ah tau.. tapi tu la pening gak nak pilih yang mana satu.. harap pihak penganjur dpt la pilih salah satu tu

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
memang hover skeee.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang happy sesangat.. thanks dik

♥ QaseH ♥ berkata...

hope leh menang lg....

adda berkata...

salam terjah. mmg sepatutnye kena letak satu gambar saja. tapi sebab pn penganjur baik ati, so, penyertaan diterima. lagipun yg akan jadi juri bukan saya hehe.. good luck amirul yg comel tu. rasa cam nak peluk2 ajer..

thanks for the wishes. aminn