N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jan 2010

Contest : Happy New Year Giveaway@Mummy_Ayu.blogspot

Salam Semua..

Ahhaaakkss ni adalah 1st n3 utk contest pada thn ni..
eemmmm kan aku dah kata..
ada beberapa lagi schedule contest yg akan publish kat blog aku ni..
jgn terkejut ya korang...
okies kali ni aku nak try menjoin contest ni...


(support contest member blog kan)





eemmm meh baca syarat2 penyertaaan k...
so..syarat-syaratnya...
1. As usual jadi follower Mummy Ayu. -dah memang followers yg setia gitu..
2. Add Mummy Ayu kat bloglist u all. - dah memang ada di bloglist cute-miut78link.blogspot.com
3. Buat 1 entry ngan tajuk nie,
pas tu ceritakan sikit pasal sweetest memory u all tahun 2009
plus selitkan sikit sikit gambar
untuk mem'best'kan lagi cita u all semua..
tak yah panjang panjang pun
4. At last tu, cita cikit pasal azam u all untuk tahun 2010 nie
itu aje...
5. TInggalkan jejak u all kat komen box entry nie...
6. Tarikh tutup....8 januari 2010
7. Pemenang kali ini akan dipilih oleh Mummy Ayu sendiri
berdasarkan cerita yang paling best...pic yang best..and semuanya yang best best la...
ok..tak la susah sangat kan?
just nak share moment best u all tahun nie
Macam yang Mummy Ayu pernah ceritakan
present for new contest dah beli advance
tapi tak tau nak buat contest apa
so..here u are...
(present biasa biasa jer...)
present buku nota/ buku catatan....
No 1....



No 2.....




No 3.....




so...meh la ramai ramai join contest for fun Mummy Ayu nie...
as usual...thank you very much in advance!!!


hah tu dia... segala syarat2 dan hadiah semua...
eemmm nak kena buat listing tuk memory tahun 2009
emmmm the sweetest memory ya.. ??
rasanya byk gak la.. sweet memory tuk thn lepas ya..
tapi aku just nak kongsikan apa yg very sweet memory sejak aku jd blogger k
ni nak kena listkan kat sini plak..
meh tgk aku punyavery sweet memory tuk thn lepas..


1st Memory is

ahaaaksss... Mirul tersenarai as top 20 dlm contest SMILEYKIDZ menerima 10% voucher..memang sugguh memory tau.. sebabnya contest ni menjadi kontrovesi dan akhirnya Mirul tersenarai dlm pada 300 lebih penyertaaan membuktikan yg Mirul pun layak dlm kategori paling comel bila tersenyum.. (yg lain2 pun comel gak.. cuma Mirul bernasib baik)

******************************


2nd Memory is

Mirul menang lagi dlm contest 1st Bash besday anjuran Zh-ena.. even dpt saguhati pun tapi hadiah berbaloi gak la

*****************************

3rd Memory is



aahaaakksks kemenangan Mirul lagi.. ni kira kemengan yg tak dijangka tau.. tapi nak gak anggap the best memory la...mirul terpilih utk saguhati bagi pihak juri dari contest anjuran mummy_ayu (aahaakkss.. sorry aar.. termasuk listing gak ni..)

********************************



4th Memory is



eemmmm aku gabungkan skali.. Mirul terpilih as top 10 & top 5 utk contest baby with transport dari blog umminabilah.. (even tak menang pun..bagi aku dah jd top tu pun syukur alhamdulilah..)

*************************************



5th Memory is

again Mirul tersenarai top 20 tuk contest simanja berkaca mata anjuran ummumishkah..
pun aku rasa ni the best memory tuk thn 2009

***************************



6th memory is

hah ni masih baru lagi tau.. still belum tau keputusan tapi nak gak aku list kan as memory yg terindah..Mirul tersenarai as top 20 gak dlm contest serius baby anjuran ibu rifqi

****************************



7th memory is

hah tadi dah anak je kan... ni ayah mirul plak juga tersenarai as finalist dari contest I'm Yours anjuran lyanafrina.. pun belum keluar keputusan tau.. tapi nak gak aku jd kan memory dari thn 2009

*************************


8th memory plak
pun about Mirul gak.. yg tersenarai as top 6 utk contest toodler model anjuran mama_aqish
eemmmm yg ni sorry la ya pihak penganjur.. tak dpt nak mencari gambonya as bukti kan..

****************************

9th Memory is


hah ni dia.. very2 sweet memory sepanjang aku jd blogger ni..
pertemuan ngan blogger2 gak..
yg bukan hanya kenal di alam maya tapi di alam nyata...
eemmmm semua ni kenangan yg takkan aku lupa kan..
okies azam aku plak..
eemmm actually aku just nak laksanakan azam yg lepas..
yg masih belum terlaksana..
ia adalah..
~ NAK BUAT RUMAH SENDIRI~
~ NAK MENYELESAIKAN SEGALA HUTANG2 ~
~MENJADI ISTERI DAN IBU YG LEBIH BAIK ~
eemmm aku rasa tu je la kot.. so harap puan penganjur berpuas hati ya...


15 ulasan:

i z z a berkata...

byk sweet memory akak..kita byk yg sedih2..
gud luck yer

eezah berkata...

emmm..byknya memori indah untuk dikenang..gud luck!

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm actually tu adalah sweet memory as a blogger je dik.. yg lain2 tu.. biasa2 je

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
eemmm semuanya kenangan

J@J@ / Bini The Rock berkata...

guud lak!

**10/1...aku tak pasti lagi tu. ko bank in je la..kan senang!

ikiqzana berkata...

mmg bnyk tul memory thn 2009 yg lepas.. taniah wat mirul..

gud luck ye rina..

Mama-Danish & Sarah berkata...

gud luck rina...

banyak sungguh kenangan manis rina ya...

Tihara berkata...

contest lagikk..gigih2x

reena berkata...

smoga segala impian tercapai k sis... epi new yr....

nza berkata...

wah, contest pembuka tirai 2010...
gud luck!!!

Wanie berkata...

good luck...semoga berjaya..:)

reen berkata...

salam RINDU akak!!

SELAMAT TAHUN BARU..
hui..lama tul x singgh sini..
masih rajin join contest ye..
gud luck sis!!

neezareef berkata...

wahh..bgs ko combined semer memories...

happy new year

mummy_ayu berkata...

salam rina...dah terjah dah..good luck!!

LYaFRINA berkata...

waa... byk knangan dlm contest yee... mmg cutemute btuah..

hehhehehe,,,, finalist im yours rupanya...
masa member bg pic finalist tu.. xtau msing2 dr blog mana....
(result im yours dah ada... tgu nk khatam cite ttg suami.. utk cri 1 pmenang.. tggu yee)