N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Jan 2010

Lega Setel dah !!!

Salam Semua...

FFuuuuhhhh.. blh tarik nafas panjang2..
aahhhakkkss... klu tak aku rasa cam tak cukup kaki tangan dah..
alhamdulilah setel dah segala keja2 aku yg tergendala...
rasa lapang je... selapang meja aku ni ha..
klu tak.. pergghhh menimbun smpi aku pun tak nampak tau..
sepanjang minggu ni aku sibuk siap kan ni ha..

korang tau apa ni..
eemm ni la sample2 kain yg nak jdkan hanger
tuk di display kan kat fabric library..
aku kena buat semua sample2 ni.. n hantar ke bilik library sebelum jam 2 ptg tadi..
sebabnya ada buyer nak dtg tgk..
pergghhh.. dari senin aku buat smpi la pagi tadi..
selamat sempat siap kesemuanya..

hah ni la hanger2 yg standby utk di display kan kat bilik library.. gini la tugasan aku. Semuanya nak urgent walaupun tak urgent mana pun.. so bab hanger ni setel dah.. tinggal nak buat report plak.. ahaaksss.. report tak pe hari Selasa baru submit.. esok aku keja.. sempat la nak buat. La ni nak rest jap hilang kan stress :D

p/s: korang jgn tak tau.. aku hapdet blog adalah pagi2 lagi.. sebelum aku mulakan keja.. pastu terus buat n3 schedule. So n3 aku sebelum2 ni adalah autopublish yo.. ate tuan umah bzios..mana yg sempat aku reply komen or singgah2 tu.. hah tu curi2 masa jap.. ahhaakkss




19 ulasan:

honeylanz berkata...

tul..if bz..siapkan n3 autopublish ;)

[-suziey-] berkata...

ooo itu kerja ko yek..hmm.

UnGu VioLet berkata...

wah.. so, akak bz la yer nie.. mar lame jgk tak singgah ke sini..

Mak Su berkata...

wow! mcm exciting jer kerja kat fabric library tu, boleh dapat sample kain 4 meter ker dak?

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
yup..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tu sebahagian je..

CuTeMiUt78 berkata...

~unggu violet~
emmm bz gak la.. eemm lama tak singgah blog mar gak

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
aahaakkss... tak dpt la kak.. hanya dpt tecit je just utk sample

Gieyana berkata...

cantik fabrik tue.utk wat cover kusyen ka?

Ena Qalinsya berkata...

aku lagi lega sebab blog ko aku dah leh view...

i z z a berkata...

wah!semangat hapdet blog pagi2 tuh..

zh-ena berkata...

hehehehhehe betul tu kena buat entry autopublish untuk cover2 masa tgh bz ngan keja

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
aaahhaaksss.. bukan cover kusyen.. kami ni adalah supllier kain utk baju2 sukan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
aahhhaakkss.. betapa senang ko punya hati ya

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
sudah semestinya...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
yup.. ate blogger kan

Ain berkata...

banyaknya sample....huhuhu...

senang hati bila kerja dah setel sume kan....

nza berkata...

Fuh!!!byk tu sample yg kena settle...
Ok, skrg boleh tarik nafas...lega!!!

♥ QaseH ♥ berkata...

uish menimbun ea kak