N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Jan 2010

Emmmm ???

Salam Semua....

Aahhaaakkss... tak tau nak letak tajuk apa...
Cuma ni adalah story mory masa kami coti2 minggu lepas..
masa coti2 tenangkan fikiran tu....
gambo2 ni di ambil masa pagi2 blk dari pasar cari lauk tuk msk..
hari apa.. aku pun tak hingat dah..
tapi memang masa kejadian adalah pada waktu kami coti2 tu..
blk dari pasar.. kononnya g la ngeteh kat kedai mamak kat area Pt. Raja..
yg bebenornya kami tak tau mana nak tuju..
tu yg duk breakfast kat kedai mamak 25 jam je..
heh..heh..heh..
ni la org kata.. takde keja.. cari keja..
ahaaaksss.. bukan kami cari keja ya...
tapi saja je duk merelax2kan diri...

ahaaaakkss.. gambo tuan kecik tgh tunggu santapan pagi....
jauh menung tu... fikir kan apa la tu ya..

ahaaakksss... ibu pun nak interframe gak..
walaupun masa ni fikiran tgh bercelaru..
tapi bila bersama ngan anak.. hilang segala gundah gulana...
heh..heh..heh..heh...
actually takde apa sgt nak story mory pasal gambo2 ni..
saja je penyeri tuk kenangan blog ni...






16 ulasan:

nza berkata...

mcm big bos la mirul...order apa tu???

Nurhayati berkata...

amboi Mirul memikirkan masa depan ni hihi

Tihara berkata...

mirul nampak matured je..besar nanti boleh jaga ibu baik-baik eks..

♥ QaseH ♥ berkata...

akk g maner d byk minggu akk x der n3 bru,,,kiter tunggu akk every day

i z z a berkata...

mirul merenung masa depan..tomey

izan ishak berkata...

kak rina...alhamdulillah kalau semuanya dah kembali spt biasa...
**dah lama xpi ngeteh kat 25jam...

umminabilah berkata...

emm...harap2 akak dh ok sekarang...bila dgn anak hilang segala masalah kan kak...

eezah berkata...

amboi mirul serius jer tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
a'ah tu la pasal.. mcm big bos gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emmmm gitu la nampaknya kot

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
eemmmm insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
tak g mana2 pun.. ada kat sini je.. cuma agak bz skit

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
a'ah memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
alhamdulilah.. dlm proses tuk kembali normal ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
emmm alhamdulilah.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
mirul memang gitu