N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Jan 2010

Contest : Saat2 Terindah Ibu & Ayah Bersama Si Manja

Salam Semua..


K ni adalah n3 contest lagi..
memandangkan aku dpt jemputan dari pihak penganjur..
dan memandangkan tarikh dateline pun dah hampir tamat..
juga memandangkan contest ni cam menarik gak tuk di join
serta memandangkan aku ada gak gambo yg bersesuaian utk menjoin..
(berapa byk memandang daaaa)
jadi.. dengan ini aku nak menyertai contest ni..


SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA
aahhhhaakksss... saja kan.. suka2..
ala tak menang pun.. janji memeriahkan contest..
aku rasa ramai gak yg join contest ni..
dgn menyertakan gambo2 yg menarik..

Contest anjuran blog Ryna
so cam biasa la kan.. dah nama pun contest.. mesti ada syarat2 utk menyertai..
so meh tgk segala syarat2nya k

1) WAJIB jadi follower RAYYANOUTLET ;
2) warganegara MALAYSIA;
3) hantarla pict² terindah ibu & ayah bersama si manja anda.. CONTOH DI ATAS...
4) sila letakkan sticky mode (pic itam pth di bwh tu) di sidebar anda & link kan nya di dlm link list korang
5) copy juga banner rayyanoutlet di side bar anda
(tak paksa, klu nk letak pun boleh, xmau letak pun xpe)
6) sila tinggal kan link anda di kotak komen ya utk tuan umah melawat

Pemenang2 berdasarkan pemilihan JURI TETAP RAYYANOUTLET
Hadiah????

- kitaorang akan bg sesuatu istimewa yg jarang dibuat org...akan jadi satu kenangan utk family kawan2 ye...jgn sedihhhh..upin ipin dah minta ibu sediakan hadiahnyer ...hehehe

CEPAT!!!JOM JOIN SEKARANG!!!CONTEST DITUTUP PD 31 JANUARI 2010

hah tu dia...senang je kan..
tak susah mana pun..
memandangkan tak de pun kata letak berapa keping gambo kan..
makanya aku pertandingkan gambo2 ni tuk contest ni...
(cam aku ni, tak berapa byk gambo yg menarik kami.. hanya ni la yg aku rasa menarik dimata ku.. )
" Saat Terindah kami adalah pertama kali bersama yg tersayang.. permata hati kami Mohammad Amirul Hisham.."
ni adalah gambo pertama kami BERTIGA... ketika ni Mirul baru berusia 2 bulan
**************************
" Saat Terindah kami adalah kali pertama dpt bergambo BERTIGA di pagi hari Raya.."
Ketika ini Mirul dah pun setahun dan kali kedua kami dpt menyambut raya BERTIGA
********************************
" Saat Terindah kami adalah dpt bergambo BERTIGA dan dpt menyambut Raya AidilFitri utk thn yg KETIGA..."
Ketika ini Mirul dah pun berumur 2 thn lebih
*********************************
"Saat Terindah kami adalah dpt meluangkan masa berjalan2 bersama2 juga masih BERTIGA"
ni adalah gambo yg terbaru kami...
eemmm memang rasanya semua indah2 belaka..
tu la kenangan TERINDAH kami BERTIGA..
ahaaakkss... korang perasan tak.. aku beso kan perkataan BERTIGA tu..
saja je kan.. dah memang kami bertiga..
takan aku nak tulis berempat..berlima kot..ahaaakkss..
tu coming soon plak kot..
okies la... harap pihak penganjur berpuas hati..
ngan penyertaan ku kali ini...



28 ulasan:

mummy_ayu berkata...

caiyok rina..good luck!!!

Mama_Aqish berkata...

wah...tenet dah laju cepat2 join contest ek...good luck k...nak join gak la nanti

maslinamansor berkata...

good luck... :)

ezzati berkata...

sweet2..hehe..gudluck :)

aNIe berkata...

Hehehe...sweet family...semoga berjaya...

Nida berkata...

Rina.. gud luck!!!

chugie berkata...

good luck kak..

[-suziey-] berkata...

good luck rina..waa besonya rimau

ct rahani berkata...

gud luck kak.. suker nengok gambo akak kt zoo tuh.. sweets jer..

i z z a berkata...

gudluck akak..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
oh.. mekacih ya.. ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~mama_aqish~
ahaakkss.. harus gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
heh..heh..mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
thank kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
thanks ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. thank ya.. a'ah.. sib baik rimau tak ngap pala :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ahaakss.. skee tgk ya

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
thank ya

Nana berkata...

wah berderet contest heheh good luck

zh-ena berkata...

gud luck kak rina

cha yok cha yok

nza berkata...

gud luck.....

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
aaahhaaksss.. selagi blh join.. tu yg join tu

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
aahaaakkss.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
thank kak

♥ QaseH ♥ berkata...

hope leh bolot g kak,,hehehe

rajin akk join contest,,,kiter herm masuk jerk,,x der tuah la kiter ni kak,,,hehehe

RyNa berkata...

slm...kami dtg terjah ni...tq join contest ya..gud luq