N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Jan 2010

Aktiviti Sabtu

Salam Semua...

Pagi tadi agak kebzian lagi...
memang lately ni sibuk skit...
so tak dan nak hapdet cam dulu2...
tapi tak pe la kan.. asal hapdet...
eemmm okies la n3 kali ni nak story mory pasal aktiviti hujung minggu kami minggu lepas..
cam yg aku beritahu kan...minggu lepas kami blk ke JB..
so klu dah blk JB tu.. for sure la byk citer pasal dak Mirul kan..
dan memang pun kebanyakan citer kat blog ni berkenaan story mory dia..
meh layan apa aktiviti Mirul..
okies aku mulakan dengan story mory hari Sabtu..
Kami bertolak dari BP dlm kul 11 lebih gitu..
eemmm biasa la tu kan.. siap mengemas2 dulu..
baru blh tinggal kan rumah... :)
smpi umah mak aku kat Jb dah dekat nak Zohor gak la..
so takde la apa2 yg menarik sgt waktu tu..
dak Mirul pun pas makan terus tido...


eemmm muka budak tido yg lena..
sebab perut kenyang...
ptg tu plak.. ramai sedara mara dtg umah mak aku..
sebabnya tok aku ada sama...
so diaorg dtg ziarah tok aku la...
Mirul memang skee la kan.. ramai org kat umah...



hah.. ni la aktiviti Mirul ptg Sabtu tu...
lari sana sini... skeee betul dia..
sib baik la umah mak aku ni ada laman...
klu tak.. mau boring gak duk terkurung je kat dlm umah..
maklum la... rumah taman kan...
dah penat main.. nak suruh mandi kemain payah tau budak Mirul ni..
tapi bila dah main air.. tak mo berenti..



ooppss.. sensored aarr kan gambo2 mandi Mirul ni..
sib baik kecik lagi.. klu dah beso.. bahaya ni..ahaaaksss...
(gambo agak gelap sebabnya cocer pun dah nak maghrib waktu ni..)
tgk la.. nak pujuk supaya dia mandi..
kami biarkan dia mandi kat dlm besen opah dia tu..
siap suruh basuh bola tu...
sib baik besen opah tu beso Mirul... blh la muat masuk kat dlm tu...
so tu je la aktiviti utk hari Sabtu...
Hari Ahad plak.. kami g jenjalan tau.. nak tau kemana..
nantikan next n3 k...

11 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

hahahaha,,,,tiut ner mirul,,,,,

honeylanz berkata...

mcm2 ragam posing mirul..suka main ball yea..

i z z a berkata...

pndai mirul main bola..uishh..seksis ko ye mirul..

eezah berkata...

mirul ada gambr seksi lah..

Ain berkata...

ayoyoooo...cekcinya mirulll...

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
ahhaakksss...

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
dia memang penggemar bola dari kecik smpi la ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
hah..hah..hah.. sensored

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
aaahhaakksss.. aksi terlampau gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
ayooo..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tingat kecik2 dlu terjun kolah kat rumah..

pastu kena bantai dgn tok wan haha