N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Jan 2010

Yeeeaaa!!! Menang Voucher

Salam Semua...

Selamat pagi Selasa...yg biasa2 je...
okies sebelum aku terlupa.. ni aku nak buat satu n3 khas..
diatas kemenangan ku...cewah.. siap n3 khas gitu..
heh..heh..heh..heh..
actually memang pihak penganjur minta buat n3 khas tentang kemenangan ni..
korang nak tau pasal apa..
pasal ni ha...

eemmm kemenangan ku mengcapture no 8888 dari blog dnurboutique ni..
(actually kan lama dah dpt.. tapi baru ni dpt vouchernya.. )
as syarat utk tebus voucher tu.. mestilah buat satu n3 khas utk kemenangan ni..
so ni la dia n3 khas tentang voucher kemenangan tu..
walaupun RM 5 tapi ok la kan...
okies tudung pilihan tuk tebus voucher ni adalah..
taraaaa... tudung ct benazir namanya.. mengerlip2 gitu..
aku memang takde koleksi tudung cenggini..
eemmm so nak cuba try test pakai tudung cenggini plak..
agak2 glamer la jap kan...
so puan nur, terima kasih diatas voucher kemenangan tu..
nanti will email all detail yg diperlukan k..
ooppsss.. sebelum terlupa lagi..
memandangkan story mory pasal voucher kan..
aku dpt lagi satu voucher juga dari puan nur..




hah ni adalah voucher sebab menjadi peserta contest irfan ku sayang dulu tu..
disebabkan tiada pemenang..
puan nur bermurah hati beri voucher ni pada semua peserta yg terlibat
so puan Nur, agak2 kan.. blh tak kita tebus kedua2 voucher utk tudung ct benazir tu..
p/s: ada lagi berita kemenangan contest2 yg dijoin.. tu next n3 k..






22 ulasan:

eya berkata...

wah..asek menang je kak..jeles nih

Ain berkata...

tahniah...

murah sungguh rezeki rina...

D'Nur Boutique Online berkata...

akum rina,
apepun tahniah ye cz dpt 2 voucher dr dnurboutique....
tuk tebus voucher cuma bo guna satu je dlm setiap pembelian hehehehe .... so tuk tudung ct benazir nie rina nak guna yg mana?

♥ QaseH ♥ berkata...

tahniah kak

umminabilah berkata...

wah bestnyer...tahniah kak..

i z z a berkata...

walla..akak sllu menang capture kn..comel gak tudung ct tuh..nk tgk gak akak pkai..hehe

Dee berkata...

cantik pilihan tudung tu..

aNIe berkata...

Tahniah Cutemiut...seronok bila menang hadiah

[-suziey-] berkata...

cewah menang besarrrrr..congratesss:) cpt2 sket gayakan tudung tu n posing2:p

Yan berkata...

yan penah terdetik nak pakai tudung ct tu kak... tp klu singkat yan tak mo la..

pk jugak nak pakai p mane... kenduri kawin.. takde yg jemputpun hahahaha...

nza berkata...

murah rezeki sungguh...chantik sgt tudung tu rina...agak2 kalu kak nza pakai sume mulut ank2 murid trngangga n meleleh air liur..trpegun n trtegun.hua,hua,hua....

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
aahhaakksss.. jgn jeles aaarr

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~dnur boutique~
wa'salam... thanks ya beri voucher tu.. eemmm as per yg kita dah emailkan.. so just follow yg tu je la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
thanks dik

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmmm secara kebetulan tu dik.. ahhhaakksss

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
eemmm ya ke.. tu la tgk cam menarik gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
memang seronok kak

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
aahhaaakkss... nanti la tunggu tudung smpi dulu k

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmm akak pun saja je nak try test.. kot la sesuai kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aaahhhaakkss... ok la kak.. mesti anak murid jd bersemangat nak belajar tgk cikgu dia hover cantik gitu..