N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Jan 2010

PD2 !!!

Salam Semua..

Okies ni n3 sambungan aku yg jenjalan kat PD tu..
ahaaakksss... pas dah selesai sesi pendaftaran tu..
so kami pun pergi la ke pantai..
dah alang2 smpi kan.. rugi plak klu tak g pantai..
tapi aku tak mandi.. hanya dak mirul ngan ayah dia je yg mandi...

hah.. see gambo mirul berendam kat air..
mula2 takut nak masuk air..
pastu.. takmo naik tau...
sakan berendam...
dah la panas...

hah..hah..hah... tak dpt naik masa kat dlm air.. naik kat atas bergambo kat darat je la kan..
jadi la kan.. kenangan... dari takde...


heh...heh..heh... tgh kusyuk tgk org2 yg naik banana boat tu...
dah puas mandi.... baru la gerak blk..
fffuuuhhhh memang penat giler...
kami smpi kat Moakil dlm kul 6.30 ptg...
hantar kakak ipar kami blk... baru kami gerak blk..
hah tu la story mory kami pasal percotian tak dirancang tu...

sekian sudah... segala citer2 yg tertangguh... yg diringkas kan citernya...






17 ulasan:

eezah berkata...

bestnya gi mandi laut..mirul swimming ke tu?..

Nana berkata...

wah bez nye mandi laut dah lama xg pd

i z z a berkata...

wakaka..mirul tkt yer..best nyer dpt main air

Mama_Aqish berkata...

wah...sonot betul mirul dapat mandi laut ek...bukan main gumbira lagi dia...tersengih2 gitu....

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam rina...bestnya mandi manda.....ni mai makan mamee dgn milo....ekkekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
eemmm memang best... tak la.. mirul tak pandai lagi swimming.. tu yg guna pelampung tuk dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
a'ah.. memang best sgt...

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
a'ah.. mula2 memang dia takut sgt.. pastu.. takmo keluar plak dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
a'ah.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
salam... heh..heh..heh.. gitu la... oh mekacih sudi dtg mkn.. ahaakksss

mummy_ayu berkata...

wah...bestnya madi laut..we allmandi air terjun!!

[-suziey-] berkata...

hohoho pttla lama menyepi..waaaa sonot btl g holiday kt PD..sonot sungguh dak mirol main air laut:)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

baik2 mandi kat PD tu...kang ada...

"GGGGGHAAAARRRRRRRR....."

**smlm masuk kat KOSMO cite pasal kaki org mandi kat PD kena ngap tu kan??

***dah masuk kan ke blom?? aku nak guna sesangat nih!!

Ena Qalinsya berkata...

bestnye ko bercoti ke PD.. aku tingin gak pegi tapi taktau bile

Nida berkata...

Laaa... awat maknya tak mandi sama...

Dulu pernah naik Banana Boat ni.. pastu serik dah nak naik lagi....:)

atty's berkata...

sonok mirul mandi laut..

Dee berkata...

ingat nk gi pd..tp teringat yg kisah buaya gigit kaki org tu..so, xjdlah..

apapun..seronok tgk mirul happy mandi laut..