N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Jan 2010

Citer Pagi Selasa

Salam Semua...

Pagi Selasa yg amat2 cerah..
memang cerah betul.. panasnya dah macam pukul 10 tau..
eemmmm ok la kan.. cocer yg amat cantik..
ahaaakksss.. hari ni masih lagi dlm hari perkabungan..
so kena la pakai tudung putih lagi tuk hari ni..

ahaaakkss.. muka tuan umah nak interframe..
eemmm hari kabung selama 7 hari kan..
bersempena kemangkatan Sultan Johor..
citer pasal mangkat ni..
semalam aku terbaca la kat paper Metro pasal ada satu blogger ni..
telah menghina Almahrum Sultan Johor ni..
melalui penulisan dia kat blog..
sapa?? aku pun tak pasti sapa..
tak patut betul org tu kan..
tak baik menghina org yg dah tak de...
pastu pagi tadi aku ada la terdengar kat radio
berkenaan org yg menulis tentang penghinaan tu
dah pun menyerah diri..ke balai polis terdekat..
eemmm lebih kurang gitu la..
aaaiissshhh... tu la kan.. tak pasal2 makan diri sendri..
sebab tu aku kuuuurreeeennggg skit
bab2 blog2 yg skeee kutuk mengutuk ; kritik2 ni..
sudahnya jadi cam tu la..
eemmm tak mo la citer panjang2 pasal ni..
takut gak.. yelah ni dah menyentuh isu sensitiviti...
rasanya klu tak puas hati pasal negara ke.. apa ke..
jgn la terlalu dan terlampau sgt...
betul tak korang... ????


12 ulasan:

i z z a berkata...

erm..kt sini ujan..sejukkkk..
tu la kn nk nulis blog kena skip2 jgk..

Mama_Aqish berkata...

setuju...kiter berblog ni untuk sharing info bukan sharing menghina tol tak....amalan tak sihat tu kutok2 orang tol tak???

maslinamansor berkata...

biasa la "xde insurans'....

eya berkata...

ramai jugak yg bajet berani kt blog,fb skang..sj cr nahas..

♥ QaseH ♥ berkata...

hehehee

kena byk tudung putih la minggu ni kak...

Wanie berkata...

tul tuh..apa yang dia buat memakan diri sendiri balik...

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
oh kat sana ujan ke.. eemm betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
eemm memang betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
a'ah betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
emm memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
yup.. memang pun kan