N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Jan 2010

Contest : BabyIbu Giveaway

Salam Semua...

N3 contest last minit.. sebab apa last minit..sebab tadi duk jengah la blog BabyIbu terbaca pasal contest ni

@ BabyIbu Giveaway!!
Giveaway kali ni diadakan sempena hari lahir Ibu dan juga sempena mengucapkan terima kasih di atas sokongan anda sepanjang 2009.

Giveaway kali ni mudah dan senang saja. Terdapat tiga kategori:
TOP TEN MEMBERS - Berdasarkan TOP TEN MEMBERS yang berdaftar dengan Google. Ini cartanya (lanjutan dari contest sebelum ini):

nampak tak nama aku tersenarai as top 10 member ni.. tu yg membuat kan aku teruja gak nak menjoin contest ni..

MOST REFERRALS - Berdasarkan siapa paling banyak refer ke BabyIbu (Ini tak kisah siapa yang klik maka boleh promote reader lain). Diadili berdasarkan Google Analytics.

TOP COMMENTATORS - Berdasarkan siapa paling banyak komen.


Syarat-syarat Penyertaan:
Seorang peserta hanya boleh menang satu kategori sahaja (jadi ramai yang boleh dapat hadiah)
Sekiranya terdapat seorang pemenang yang layak menang dua hadiah, maka salah satu akan diberi kepada peserta seterusnya yang layak .
Setiap kategori akan ada 3 pemenang dan satu pemenang akan dipilih secara random daripada top ten ketiga-tiga kategori. Maka semua ada 10 pemenang.
Hadiah berupakan wristlets tajaan ToteBoutique.
Pihak penaja berhak menukar hadiah dengan nilai yang sama.
Lebih kurang macam ni bentuk wristlet tapi mungkin warna berlainan

Tempoh pertandingan sehingga 31 Januari 2010.
Setiap peserta haruslah menampal banner giveaway di sidebar blog mereka dan link ke entri ini. Sekiranya peserta tiada banner di blog maka penyertaan dibatalkan dan hadiah akan diberi kepada peserta seterusnya yang layak.
Itu saja. Good Luck semua!!

hah.. tu pasal la aku cakap n3 contest last minit.. sebab sebelum ni aku tak perasan pasal n3 contest ni.. sib baik sempat review..dan masih sempat utk menepek kan banner tu kat side bar ku.. so wish me luck k.. !!!


Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Dee berkata...

rajin betul...good luch eh!

Mak Su berkata...

semoga berjaya rina :)

selamat berhujung minggu :)

i z z a berkata...

gud luck kak..

zailamohamad berkata...

Salam kenal, Zaila pun ada buat contest kat blog Zaila : www.zailabinimdae.blogspot.com
sudi2kan join contest ini ya;)

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aaahhaakkss.. kebetulan tgk nama tersenarai kan.. tu yg join tu

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
mekacih.. insyallah.. selamat berhujung minggu mak su

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
mekacih..

CuTeMiUt78 berkata...

~zaila~
salam.. oh ya ke.. k nanti kita terjah k