N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Jan 2010

Situasi Mood yg agak stabil...

Salam Semua...

Emmmm cocer yg mendung uk hari ni..
mendungnya... sama cam mendung hatiku ini..
apapun perkara yg lepas2 tu..tetap akan lepas..
tapi kehidupan tetap kena diterus kan jua..
walaupun aku masih dalam situasi yg dlm proses menstabilkan diri..
makanya ada la kekuatan skit utk hapdet blog ni...
memang aku perlu tabah menghadapi masalah ini...
setiap masa aku berdoa kepada Allah S.W.T
semoga memberi aku kekuatan dan tabahkan hati ku
utk menghadapi permasalahan ini...
terima kasih juga diatas sokongan dan doa korang

okies la.. aku dlm proses kembali kepada mood asal..
so utk hari ni meh aku nak story mory pasal
anak bujang kesayangan ku ini...
sekarang ni memang panjang akal dah dia..
eksen macam org yg dah dewasa lagaknya...
kali ni meh tgk camne cara dia konon2 membaca surat khabar..
even tgk gambo je..tapi semangat berkobar2 nak membaca gitu..


eemmm see... gambo yg mula2 kat atas tu... mengamuk sebabnya
tak kasi kita tukar page lain... nak tgk page yg ada gambo kemalangan gitu..
gambo yg kedua.. suka la dpt tgk...
n gambo yg 2 last ni.. begitu kusyuk tgk.. sampai cam nak meniarap gitu...
sambil mulut cakap.. ish.. sian org ni.. ish ada darah la ma..
ish tangan dia luka la ma...
hik..hik...hik..hik... terhibur aku ngan keletahnya...
sepanjang aku bercoti2.. memang dia la penghibur hati
melihat dan melayan dia.. membuat aku lupa segala permasalahan yg melanda..
itu la dia penghibur hati kami





41 ulasan:

MRS. K berkata...

pagi tadi nak kua umah p keje, ujan renyai2..

Mawar_berduri berkata...

btul la orang kata ...anak tu pengubat duka penghibur di kala lara ...huhuhu

ezzati berkata...

nape sedih ni...

alalaa..mirul..pasni baca novel lak :)

ZIANA ♥ FARREL berkata...

wakakakaka...mirul comel...dh macam nak masuk dlm paper tu plak k.rina..sian betul dia dgn org accident tu..hehehehe

Ain berkata...

rina, pic. ni sesuai utk kontest mari membaca... kalau nak link kasi tau k.

beria mirul baca surat khabar, tak bersepah pulak ya...

Ain berkata...

link kontest kalau rina nak cuba...

http://syimasyawal72.blogspot.com/2009/12/mari-mari-mari-join-contest.html

dateline: 20 jan 2010

gud luck....

[-suziey-] berkata...

smga ko akn ok speenuhnya rina..

lawak la mirul ni..siap nmpk darah..ekekk":p

Diarihatiku1976 berkata...

itulah keletah anak .. bahagia sekali..

maslinamansor berkata...

ble tgk muka anak mesti sejuk kan...

Dilla Ady berkata...

tabahkan hati ye rina..tak mo sedih2 lagi..

chugie berkata...

anak jua yg tetap jd penghibur dikala kite sedih kan kak?

nza berkata...

alhamdulillah kalu rina dh ok ckit...gitulh kalu jiwa trtekan, mmg lmbt sikit nk pulih...bykkn brdoa ok.

wah, mcm dh pndai baca la...mirul!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

alala sukanya tgk pic mirul ni..

akak jgn sedih2 ye.. kuatkn smngt tau...

senyum2 slalu =)

i z z a berkata...

uishh..siap ngamuk lg xnk bg tkr page yer..
nsib baik ade mirul kn..leh jd pengubat duka..

eezah berkata...

jgn sedih2 lagi..kelakar lah mirul ni..pelbagai gaya baca suratkhabar tu..

iqafi berkata...

haish..geram betul la ika tgk body mirul tu..eeeeeeeeeee

comel!

Tihara berkata...

hihi..kelakor lah mirul ni..elok gak pupuk semangat membaca dari kecik cumel camni..besar esok leh jadi pandai

Dee berkata...

smpi tonggeng2 mirul baca paper..bagus2..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam...rajin mirul baca surat kabar ya.......jangan sedih2 tak baik...hepi2 selalu...walau pun sedih...huhuhuh

umminabilah berkata...

salam...emm mjur ada amirul...bleh tenangkn fkiran mama dia

iManAzRaf berkata...

wah... nk tgk yg accdnt je gitew..!! hehe.. xpe2.. t die blajo ngeja plak.. hehe... comey2...

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs k~
oh ya ke.. sama la kat sini pun

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
yup... memang pun dik... dia la segalanya

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
eemm ada masalah yg melanda..

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
em.. tu la pasal...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
oh ada contest berkenaan ngan membaca ni ya.. eemmm ok gak tu.. nanti tgk la klu sempat buat n3.. kita join.. thanks ya beritahu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~diarihatiku~
yup.. memang bahagia ngan keletah dia

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
yup.. hilang segala masalah

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
yup.. betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~dilla~
mekacih ya.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
mekacih ya kak.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
eemmmm tgh dlm proses menstabilkan emosi..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm memang pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~iqafi~
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
harap2 begitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
eemmm insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~imanazraf~
eemmmm tu la pasal