N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Jan 2010

Yeeaa!!! Cantik tak..

Salam Semua...

Ahhaakksss.. ni berita terkini..
baru je keluar dari oven..
terhangat.. panas...meletop gitu.. kebabom..
heh..heh.heh.. pe ke bendanya yg hangat sgt ni kan..
eemm actually tadi ni aku baru je terima satu parcel dari pos laju..
sgt teruja weeeii bila dpt parcel ni..
memang excited sesangat...
tgk nama pengirim aku dah tau apa isi kandungan parcel tu..
hah ni dia parcel pos laju yg aku terima tadi ni..
dan ini la isi kandungan nya...

taraaa.... uish.. mengerlip2 gitu..ahaakss..
hah korang tau apa ni kan..
ni la tudung yg aku tebus voucher dari Nur Boutique.
korang ingat lagi tak n3 tu..
eemmm dpt je.. terus aku buka..
n g surau cuba try test

ni gambo patung yg pakai tudung ni..


dan ini adalah model yg skee dpt tudung Ct ni..
ada gaya model tak..??
aahaaakksss....ni la first koleksi tudung cenggini tau..
(jap perasan ala2 model2 gitu..balik nanti nak tanya pendapat consultant aku tentang tudung ni.. sapa lagi cik abg aku la.. )

so pada Nur, tudung dah sampai dah.. terima kasih sesangat..
nice je kan.. lain kali blh beli lagi..


33 ulasan:

D'Nur Boutique Online berkata...

salam,
terima kasih cz menjadi customer dnurboutique..hehehe
senang hati nur cute berpuas hati tau...
next time singgah la lagi ...

tq ye..

Mama_Aqish berkata...

tantek2...wah siap jadik model lagi tu....nak melaram pi mana ni???

maslinamansor berkata...

cantik... :)

Wanie berkata...

cuteMiut bila memakainya...liplap2 anak mami gitu...cantik la nak pakai ngan baju kaler apa pun senang...

Dee berkata...

cantiklah rina pakai..sesuai..hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~D'NUR~
oh.. memang puas hati.. insyallah nanti kita tgk lagi.. mana yg berkenan k

CuTeMiUt78 berkata...

~mama_aqish~
tantek ya.,. mekacih.. eemmm selalunya g melaram time jemputan la

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
aahaaakkss..anak mami gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hik..hik..hik.. sesuai ya

i z z a berkata...

ok la tu..ekeke
tomey2..

Nana berkata...

wah jeles i asik dpt adiah je tau

♥ QaseH ♥ berkata...

cantik model btl tu

Tihara berkata...

wahhh..
best2..minat tol dgn tudung wane itam ni

zai kulim berkata...

mmg cantek ler..

Gieyana berkata...

cantik tudung tue..ngan aku tak tau sesuai ka tak...

ko nmpak berisi sket..lm x singgah sini psl mlm2 jer aku dpt online..huhu

Nida berkata...

Amboi.... kalah model, memang vogue gitu..hehe..

Dah tak tahu apa fesyen tudung terkini kat Malaysia sekarang.. last sebelum Nida ke sini tengah panas fesyen tudung Ikin Mawi.

Yan berkata...

besh besh tudung preee

CuTeMiUt78 berkata...

~Izza~
ahaakks.. tomey erk

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
heh..heh..takmo jeles2 aaarrr.. ni pun bukan free tambah skit utk tebus voucher tu

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
aahaakkss.. malu i

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
heh..heh.heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~zai Kulim~
mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
oh ya ke.. nampak berisi ya.. eemmm ahhaaksss.. ok la tu dari aku ni langsung tak blh nak on9 mlm..

atty's berkata...

sgt cantek .ar rina..sesuai..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
aahaakkkss.. sedangkan kita ni kat m'sia pun tak tau sgt perkembangan tudung terkini

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
aahhaakkss.. bukan free dik.. tambah gak skit tuk penebusan voucher

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
cantik ya kty.. mekacih..

ibu_arifa berkata...

cantik lah..cam tak kenal mula2 tgk model yg bawah tu..phiwitttt!!

ikiqzana berkata...

cantik rina pki tdg CT ni.

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_arifa~
aahaaakkss.. tak kenal ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
oh ya ke.. mekacih ya

nza berkata...

mmg cantik la rina...jeles la.