N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Nov 2008

Watak Disney Yg Sama Ngan Diri..

Salam Semua...

N3 kali ni.. tentan disney karakter yg berkaitan ngan diri kita.. actually aku dpt ni dari blog yatie yg jauh nun kat dubai.. so aku cuba la tgk apa prince karakter yang berkaitan ngan diri aku.. korang nak tau..jom tgk aku as a...

You Are Snow White!
Image hosted by Photobucket.com

Pure and trusting. You are a gentle soul who can get along with just about anyone. Everyone you meet instantly falls in love with you. How can they resist? You have a pure, lovable nature that's irresistable. Just don't trust everyone who comes across your path.

hah.. aku as a 'SNOW WHITE' ok.. emmm.. mungkin ada persamaan kot.. tapi tak semua.. so korang nak tau apa karakter korang.. check kat link ni...
Which Disney Princess Are You?


14 ulasan:

MasNurin berkata...

kekeke kita dah buat lah, memang character tu ada persamaan dengan kita.

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

waaa....semua org jadi snow white yerrr...sape la nak jadi snow black pulak...hahahaha...

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ heh..heh..heh.. ya ke.. masnurin as a apa..?

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ ko pun snow white ke... klu semua dah jadi white.. takde la nak jadi black..ya dok..heh..heh..heh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

snow blue x nk jd ker...hehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~Mamaafif~ klu ada..snow blue..

UnGu VioLeT berkata...

wow.. snow white yer kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ ha'ah.. mar apa..?

UnGu VioLeT berkata...

tuela.. mar kena tgk gak nie kak.. hik2..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiterpun dh wat...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

snow white gak

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tp mls nk tempek kat fp..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh.. buat la..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. sama erk..