N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Nov 2008

Aksi Mirul lagi...

Salam Semua...

Tadi aku dah publishkan aksi mirul ngan carnya.. kali ni.. aksi2 mirul sebelum nak tido malam tadi.. waktu aku snap gambo2 ni semua.. jam menunjukkan keangka 11.15pm.. dah kira larut gak ler tu.. tapi budak bulat mirul ni.. still lagi segar bugar.. tak de tanda2 dia nak tido.. asyik nak main je kejanya.. gambo2 ni semua masa kat bilik aku ler.. jenuh pujuk dia ajak tido.. tak layan.. dia sibuk la main tipon sponge bob dia la.. main vicks nya la.. ajak ayahnya nyanyi2 lagu 'enjit2 semut' la.. sambil siap cubit2 tangan kita.. macam2 gaya dia buat.. sekarang ni klu kita nak ambil gambo dia, dia blh siap posing sambil tunjuk gigi dia ... so layan kan je gambo2 dia ni
hai... buat mata steam la plak.... ngade2 je kan (abaikan katil aku yg mcm tongkang pecah tu..)

hah..ni posing nak tunjuk gigi dia.. tapi tak jadi..heh..heh..heh..

penat posing.. dia golek2 sambil main vicks dia.. siap suruh kita sapu kan kat kaki la.. dada la.. macam aku selalu buat time dia nak tido...
dah puas golek2.. main tekan2 tipon sponge bob dia plak...
ni sambil cakap kat ayah dia... nyi..nyi.. bunyi...


kusyuk menekan sponge bob tu... nak dgr bunyi...
so tu ler gelagat dia malam tadi...bermacam2 aksi.. yg buat kita org terhibur... last2 dekat kul 11.40 gak... baru la dia minta susu.. dan pejam matanya.. tu pun ayah dia tutup lampu.. dan kami buat2 ler tido.. baru dia nak tido..hai la anak... so tu ler citer aku tentang budak bulat tu.. utk korang semua... harap2 terhibur ngan keletah anak aku tu.. esok aku cuti blh ler bersantai2 lagi ngan dia sepuas2nya... selamat berhujung minggu korang...jumpa lagi hari Isnin ngan citer yg baru plak ya...!!!!


37 ulasan:

atie berkata...

macam2 telatah anak2 kan... geram lah tengok mirul ni,tolong cubitkan pipi dia untuk akak ye..salam kenal2 dari akak k

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ tu la kan.. keletah anak ni menghiburkan..nnti kita cubitkan ya.. salam kenal.. mekacih jengah sini

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

afif nk pjam hp cebob tu bolehhh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ pjam la.. main sama2 mirul erk..

~~ciklinn~~ berkata...

alal gerammmmmmmnyer rasa nak gegegt2 ini budakkkk......

tolongggggggg haku nak pelokk ini budak kuat2....

gerammm geammmmm gerammm

atie berkata...

Tima kasih...akak dah link blog mirul k

Ena berkata...

lewat dia tido ek cute? kalo anak2 aku, cara tdo kan drang, aku upah susu then tutup lampu... tau2 dah senyap ekekek wpun ade yg baru bgn cuz tido lewat petang

Ena berkata...

eh cop! adakah tika kejadian ini berlaku, ia berlaku pd ari khamis malam jumaat?

Ena berkata...

wakakaka
so aku faham nape ibu dan abahnye suh amirul tido awal.. hishh dak amirul ni, tak faham2 dia ek hehehehe

reena berkata...

bdk kecik nih slalu sgt hiburkan ati kan sis...

amizah berkata...

macam2 la gelagat anak2 kan??? memang m'hiburkan...

su berkata...

geram tgk pipi dia!huhuhu!

jgn lupe jenguk blog su ye!cpt2! hehehe!

zino berkata...

ni kira amirul yg cakap...

"mama ni macam mana mirul nak tidur asyik nak snap snap je gambar mirul kalau tak senyum kang tak ensem la.. "

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x po...saba erk mama...nanti mirul dh ngantuk..mirul tdo la erkkk..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ heh..heh.. pegang jgn tak pegan.. geram.. jgn tak geram

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ mekacih... kak.. kita pun dah link kan blog akak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tu la pasal.. heh..heh..heh... pandai je ko erk.. tak blh la.. bendera jepun tgh berkibar.. hah..hah..hah..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ ha'ah kan... hilang semua masalah bila bersama dia

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ ha'ah kan... terhibur ngan keletah dia

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ heh..heh..heh.. dah tau dah.. kita kena tag kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ heh..heh..heh.. ya la tu..pandai mirul cakap mcm tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ sebab sabo ler tu.. bertahan tau..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

biaserla tuh..afif pun kekadang giteww...silap2 mama dia tdo dulu dr diaa...ahakk

~Eila @ Along~ berkata...

cutemiut..amboi anak awak ke nihh..aiyohh..bam2nyer..geram tgk...isk..geget sikit..muahs..muahss

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ sama la..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ ya.. sapa lagi klu tak budak bulat tu.. heh..heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah..cute..tp afif dh x brp nk cute dh..hik3

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ la ya ke..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ye laa...mkin besooo...mkin x cute plakkk...hik3,,,suka lg tgk time kecik2 dluu..hik3

SaDi berkata...

comelnye dia... :D

SaDi berkata...

yang paling geram... part pipi dia :)

SaDi berkata...

mmmmuuuuaaaahhhh kat pipi dia... hehehehe... ;)

SaDi berkata...

huahuahuahua :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tuk kemba mirul..x de kerr..kak sadi

UnGu VioLeT berkata...

geram mar tgk dik mirul nie.. cute sgt

UnGu VioLeT berkata...

nak cium2 rasenye pipi die tuh..

UnGu VioLeT berkata...

mntak akak tlg ciumkan la yer..