N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Nov 2008

Gambo Mirul lagi...

Salam semua...


N3 kali ni aku nak ucapkan terima kasih byk2 pada eita ni.. sebab sudi buatkan layout ni utk mirul.. cantik.. sukkke tgk.. maklum ler aku takde software yg blh buat macam2 kat gambo mirul.. aku just guna pe yg ada je kat pc aku ni.. sib baik ada eita ni..dapat ler aku gambo mirul yg dah siap ditouch upkan oleh eita ni...cantik kan korang... simple but nice..


thanks eita.. tak sangka aku..kreatif ler eita ni.. so harus ler aku tambah kan pada koleksi2 gambo2 mirul yg sedia ada.. terima kasih banyak2 ya...





38 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wat kan la tuk kiter gakkk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ bukan kita yg buat..

su berkata...

amirul tomey la..huhu!cyg dia!

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ heh..heh..heh..

masviona berkata...

amirul yg montel but very cute maaar!!!i like!!!

~~ciklinn~~ berkata...

alahai tumellnyer amirull.... geram tgok ketembamam dier tu.... lahai rasa nak geget2.....

SaDi berkata...

comelnyeee dia..... mmmuuuaaahhhh kat pipi dia... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ heh..heh..heh... blh geng ngan avin damia..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklin~ nak gigit kat mana tu.. heh..heh..heh.. mekacih jenguk sini

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ heh..heh..heh..

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

tembam!! geram.. hehe!!

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

ko jadikan anak ko model jer la senang, bayar brape tu?? hiksss....mirul, ko mintak gaji ngan ibu ko yerk...ari2 tangkap gambor ko...

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ heh..heh..heh.. geram ya

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ oh..camtu ke..

MasNurin berkata...

aku suka budak montel tapi kecik-kecik okeh ler kalu besar montel susah ati lak nanti.

Aleeya berkata...

lawanye dia wat.., chubbynye amirul..ape rahsianye..damia aku cikeding je nehhh..bgle tips sket

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ ha'ah..kecik2 memang cute.. harap tak ler smpi besa

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~ cantik kan.. takde rahsia.. mirul memang jenis pemakan dan kuat minum susu.. tu je

Yatie berkata...

wahh, siap ada touch up2 gmbr lagi .. dia pakai software apa ye rina .. try tanya dia jap .. tqvm .. ahaks ..

Eita berkata...

kak alahaiii mekasih ler linkkan kt sekali :) muahh tomeii arr mirul nnt balik kg raya aji ni bleh jumpa heheh :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ tu ler kita pun duk tertanya pakai software pe.. nnti kita tanya kan kat eita ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ akak pun rasa terharu gak.. eita tlg buatkan wallpaper tu.. mekacih sgt2.. oh raya haji blk ya.. emm.. nnti kita calling ya.. insyallah jumpa

shafa berkata...

sape nk buatkan layout tuk aku...??
ko berani tak buat layout kat aku..??

aNIe berkata...

Cutemiut...cantik layout tu...akak ni pun sama ...suka mengumpul gambar2 untuk anak2...macam2 gambar ade...buat kenangan

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ heh..heh..heh.. aku pun org yg buatkan.. klu nak suruh aku...alamatnya.. berjanggut ler ko

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ cantik kan.. sya pun suka tgk.. dan suka gak kumpul gambo mirul..kenangan tu semua kan kak

kakLuna berkata...

merujuk pd entry sblm ni...wah rajin jugak ko buat peraduan :D

mummy Darin berkata...

oo, kita memang x sempat nak join contest ni, tunggu mummy amirul kuarkan contest tuk printscreen 3333 (kalau ada kan).. pulak nampaknya :D

CuTeMiUt78 berkata...

~Luna~ saja je suka2.. sebagai tanda persahabatan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy darin~ oh... sekarang ni tgh ada contest utk top komentar every month so sapa yg paling tinggi komen akan dpt hadiah dari mummy amirul..heh..heh..heh

cendawanintim berkata...

hug tuk mirulllllll..mirul memang tomeyyyyyyyy....geram sangat...

posto sini ler...saing ngan abg iman..

reena berkata...

ala...hensemla dia....aunty kiss kat dia...10 kali

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ blh jadi adik abg iman ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ hensem erk.. 10kali tak cukup la aunty..heh..heh..heh..

SaDi berkata...

comelnye dia....

SaDi berkata...

pinjam spek hitam tuu,,, huahuahuahu :D

SaDi berkata...

mmuuuaaahhhhh kat pipi comel ni... :D

SaDi berkata...

huahuahuahuaha :D