N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Nov 2008

Tag Gambo Dolu2...

Salam Semua..

Oh..oh.. hari ni hari melangsaikan hutang2 tag.. yg dikenakan pada aku.. Kira aku ni ramai gak yg minat erk.. (perasan kan diri jap) ada je yg sudi senaraikan nama aku utk membuat assigment... heh..hehh..heh.. takpe aku kan gigih menjawab soklan tag ni semua.. walau apa pun akan kuselesaikan segala hutang2 ku ini..hah..hah..hah...(gelak cam org berlagak k). Ok kali ni aku nak langsaikan hutang tag aku yg datangnya dari adik laling aku ni.. sapa lagi klu tak dari Eitakz
Tajuk:TAG BergambarMotif:Mengimbau Kenangan dolu2..Syarat-syarat dia..
1. mudah jer sila amik gambar.. mcm gambar yg saya amik ini..ok dik akak dah letakkan seperti kehendak adik.. tapi jgn gelak tau.. amat ler sengalnya gambo2 ni.. gambo akak ambil masa nak g solat petang semalam.. so muka tak edit langsung.. tanpa makeup.. korang jgn gelak muka aku tu erk... so layankan erk..
hah..hah..hah.. muka sengal yg tak bermakeup.. skit lipstik pun takdo.. amat la pucat.. cam org sakit kan..
posing skit... kekiri...
posing skit..kekanan
2.dan letak kan di blog anda. citer skit pergi mana pki macam ni time dulu-dulu..seingat aku ler..aku pakai tudung cara ni.. masa aku kecik2 dulu.. time kena g ngaji..pastu tak pernah kot pakai tudung ala2 ikat kebelakang tu..masa sekolah dulu aku tak bertudung ..ala.. zaman dolu2 kan..
3. TAG 6 orang..jom apa lagi selamat mencuber heee :)
so ni 6 orang yg aku nak tag... kita tgk sapa yg kena...
~ NnRina
~ Raffelsia Merah
~ Ena
~ Catlina
~ E_ja
~ Shafa
ok tu dia... heh..heh..heh.. dik, settle hutang aarrr.....so korang apa komen..?? Kelakar kan muka aku.. jom pakat gelak ramai2..!!!


44 ulasan:

Ms.Lilies berkata...

apa rahsia slim melim gini yek???

Eita berkata...

haah kan kak cutemiut mmg slim lagi anggun walaupn tanpa makup :)

heheheh cantik la kak :) cutemiut lagi..

kak request boleh???
lama tak update udak omel mirul tu..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ewahh..kiri knan posing tuhh

CuTeMiUt78 berkata...

~ms.Lilies~ rahsia?? takde rahsianya.. memang sejak azali slim melim gitu.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh..heh.. ya ke.. mekacih puji2.. (malu gitu).. nnti akak free akak update cite mirul k..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

kuang..kuang..dah 3 tag nak kene jawab..pecah kepala jap lagi..

awak..nak gambo dulu2 ler..ni gambo skrg kan..gambar belum kawin takde ke..mesti lagi cun..hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ yelah karang tak nampak plak mata tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~ heh..heh..heh.. jawab jgn tak jawab.. kita ada lagi satu belum selesai.. gambo kita dulu2 takde yg ambil pakai tudung cara ni.. ni kira blh la.. gambo belum kawin erk.. heh..heh..heh.. nak kena masukkan kat pc dulu la.. sama je.. muka kita tu

Ena berkata...

biru lagik... huhuhuhuhu

Ena berkata...

cute...
aku ase ko sdiri tak faham TAG yg ko kena ni.. cuba ko baca smula ekekek

Ena berkata...

eh cop!
ko kata ko pakai camni nak p solat? ko solat kemana weh...

Ena berkata...

aduuuuuussss
baru terpasan... aku kena ek..
gambo ape la aku nak tepek bg mengimbau kenangan silam weh..
gambo pakai suar tapi area betis tu besar bagak ek ekekeke...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ klu ko tak suka.. jgn tgk k.
pe lak yg tak fahamnya.. dia suruh ambil gambo cara pakai tudung ikat belakang tu.. ala2 macam fesyen dolu2... so aku buat la.. dan citerkan g mana masa dolu2.. time fesyen tudung camni..aku mana ada gambo yg pakai tudung camtu dolu2.. so ni gambo ala2 cam tu ler.. pe yg tak faham plak..

Ena berkata...

mamafif...
bg la pluang aku plak menang huwaaa... letih r nak komen cute ni... satu entry smp 10x aku kena komen uwaaaa.. bg la pluang dpt pezen uwaaaaaa..cian akuuuu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ masa gambo ni diambil aku kat bilik air ler..nak ambil air sembahyang, nak sembahyang..pe la.. ko yg tak faham soklan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ nak menang kena la usaha...

Ena berkata...

ekeke cute..ko marah aku ke..
ekceli saje jek wat camtu atleast aku leh komen banyak2 wakakak..
jangan la hot... piyed ek ihiks...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ aku tak marah.. just explain je.. tak kose nak marah2 tau.. saja bagi hot skit.. klu tak ko tak semangat nak komen blog aku ni

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

laa...mmg dh jelas dh tuhh...mmg kne pkai tudung gitew erkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah la kak ena..kite rni duk bersaing berdua nihh...suh je mama mirul bg kiter dua2 je la hadiah nyerr...hik3

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x pun...kiter bg kak ena menanggg..hadiah tuh..kak en abg kite laa...hehehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mama mirull..cam ne nk bg kak ena menang kerr...kitorang duk bersaing nih...ekekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah kan dah rules dia camtu..
emmm.. itu tak adil namanya.. takpe la klu bersaing pun.. pe salahnya... tgk je la.. akhir bulan nnti.. mana tau.. sama2 menang2..

Ibu berkata...

aduiihh...kono tag ler plak...
takpe..takpe..nnt kite buat...

Ena berkata...

hahaha ampeh mamafif..
nak bg aku menang tp dia dok komen banyak2... blasah kangg

Ena berkata...

mamafif...
esok org dah coti dh, dah takle nak komen2 dah... dah la tu komen.. bg la kiter plak menang huwaaaaaaaa cedey ni.. huwaaaaaaaaaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

la..dh kak ena komen byk2..den pun komen l abyk2..hik3

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

uikss...cuti erkk..bgusss..bg la den peluang menangg...hik3

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

alahaiii..kite lagik cedeyy tauuu,...hik3....tuan umhh..jgn mare haaa

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu~ emmm.. ibu ni, ibu shafa ke.. confuse ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena & mamaafif~ tak pe berapa byk korang nak komen.. tuan rumah alu2kan.. jgn korang bertekak pasal hadiah udah ler.. hadiah memang hanya ada utk satu pemenang ajo..

SaDi berkata...

wah... wah...wah.... posing tuuuu.... manis jee.... senang hati bila memandang... :D

SaDi berkata...

cantik itu terlalu subjektif... tapi biarlaa orang memandang kita dan berkata, manisnya muka cantiknye perketi... betul tak!!!... hehhehehe... :)

SaDi berkata...

zaman masa sadi pakai tudung macam tuuu... masa sekolah menengah... siap masukkan ekor dia ke dalam lagi... jadi bulat jeee tudung tuuu kat kepala... hehhehehehhe... kenangan masa sekolah... huahuahuahua :D

shafa berkata...

ooo..kene amik gambar bermotip..
xkirelah motip ape pn ek...
hmmm....kene pk nih....
xpe nnt kite buat ek...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wat la.byk hadiahhh...sian kitoranggg...ni kak sadi lak nk bersaing tuhhhh...huhuhuhu

CatlinaFly berkata...

hihihi mmg mase sekolah dulu time pj pakai tudung cenggitu..hihihihi....malu ah nak amik gmbr muke sendirik..tapi akan disusahakan jugak..mesti kelako muke sy..tungguu :) aisey ...

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ betul pe yg dikata tu... heh..heh..heh.. kita memang tak pernah pakai tudung cenggitu.. ni la konon2nya ala2 dulo..

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ gambar bermotif tudung ikat kebelekang tu la.. bukan sebarang motif tau.. so kena ikut rules

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. nak byk hadiah..nak sponsor hadiah ke.. klu dah peruntukkan utk satu hadiah, so nasib la sapa yg dapat..

CuTeMiUt78 berkata...

~catlina~ kita tgk plak catlina camne kan.. tgk je la gambo tu.. memang kelakar ler pakai tudung cenggitu..

UnGu VioLeT berkata...

cute ajer akak mar nie.. i lap u sis!

UnGu VioLeT berkata...

akak nie awet muda yer.. nampak muda jer.. :)

UnGu VioLeT berkata...

mama mirul kan.. mesti comel mcm mirul.. :)