N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Nov 2008

Poem 4 All My Friend..

Salam Semua...

Hari ni rasa terharu.. sebab dapat poem yg best dari salah sorang member blog aku juga.. mekacih byk2 pada eila diatas kesudian memberi poem ni pada member2 dia..


so kat bawah ni.. poem tu.. so touch ok.. aku memang sgt2 menghargai nilai persahabatan..semoga ikatan persahabatan kita kekal bukan setakat dialam maya ini.. tapi akan berkekalan hingga ke alam realiti.. insyallah



And lovely are the blossoms
That are tended with great care,
By those who work unselfishly
To make the place more fair
And, like the garden blossoms,
Friendship's flower grows more sweet
When watched and tended carefully
By those we know and meet
And, if the seed of friendship
Is planted deep and true
And watched with understanding,
Friendship's flower will bloom for you

So.. ni dia punya rules....
*Here are the rules for this tag*
1. Copy the badge and put it on your blog.
2. Link back who pass you this special TAG.
3. Spread this tag to at least 7 or more bloggers who you think you are friend with.


ok... aku tak nak pilih sapa yg bertuah.. sebab bagi aku all my freinds is very special.. so pada all my follower and all my member... sila lah ambil poem ni dan tempekkan kat blog korang.. anggap la ni penghargaan aku pada korang semua k.. love u all...!!!!




8 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Yea...aku antara yg terawal bg komen! Poem di pagi jumaat. Berbunga hati tu kan?

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ bagus2..tahniah pada ko ya.. sebab dpt komen terawal..yes..berbunga2

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

leh la den tempek kat fp nih...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tempek jgn tak tempek yo

~Eila @ Along~ berkata...

eh..ado gambar den..hihi..malu..tetiba plak! haha

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ heh..heh..heh.. jgn marah aarr...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

dh tempekkk pungg...hehehe

UnGu VioLeT berkata...

friendship forever..