N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Nov 2008

Tagged Dari [s]itie & Ena

Salam Semua,

Tadi dah selesai satu hutang aku... aku dah pun menjawab soklan tag dari Yarn...so sekarang ni time lunch.. so sambil ngap..(mengisi perut ku yg dah berbunyi) depan pc aku ni.. sambil ler aku menyudahkan tag yg dikenakan pada aku.. so ni tag kali ni dari [s]itie [B]um [B]um & ena. Kebetulan tag yg dikenakan sama soklan.. so aku satu kan je.. senang kan.. kira langsai ler hutang aku ni.. so ena & siti...harap puas hati ngan segala jawapan yg bakal dijawab ni ya...mekacih byk2 kat korang..

1.The last person to tag you was ? [S]itie [B]um [B]um & Ena
2. Your relationship with him/her ? Kawan2 blog
3.Your 5 impressions towards him/her ? kawan yg memahami, peramah, penyayang, penyabar, happy go lucky
4. The most memorable thing that he/she has ever done for you ?emmm... buat masa ni belum ada kot..
5. The most memorable words that he/she has said to you ?hhheemmm dari ena.. 'aku sayang ko cute' dari [S]itie plak.. nice blog..!
6. If he/she becomes your lover, you will hah... camne erk.. be lover klu pompuan ngan pompuan.. mungkin lover as a freind
7. If he/she becomes your enemy, you will...ala..tak mau ker jadi musuh...kan kawan
8. If he/she becomes your lover, he/she has to improve on...nak improve pe..klu as a freind..
9. If he/she becomes your enemy, the reason is...mungkin ada salah yg kita dah lakukan kot..
10. The most desirable things to do for him/her are...emmm.. pe ya... takde pe kot..
11. Overall impression towards him/her is...kawan yg happy go lucky
12. How do you think the people around you will feel about you ?eeemmmm.. pe ya perasaan diaorang... mungkin dia rasa I'm a good listening as a friend agaknya la..
13. Who is your ideal ?eemmmm... cam [s]itie..Nabi Muhammad S.A.W
14. What do you hate about yourself ?emmm... jari tangan..coz.. jari kita tak cantik..
16. For the people who care for you and like you, say something about them. Terima kasih diucapkan diatas sikap tanggungjawab pada diri saya ini.. saya sayang kamu semua
17. Bra or panties ?Eeemmm... soklan ni pun ada ke.. prefer panties
18. Chocolate or ice-cream ? Chocolate ler
19. 10 people to tag
~ Putri1
~ Luna
~ Kak Atty
~ Kak Lady
~ E-Ja
~ Amizah
~ Niza Abriza
~ Nasazfrog
~ Raffelsia Merah
~ Deza
20. Who is number 2 having a relationship with ?emmmm.. klu tak silap nama husband dia Am....
21. Is she/he a male or a female ?sapa? Luna ke.. Luna is female.
22. If number 7 and 10 got together, would that be a good thing ?yang pasti sebagai seorang kawan
23. How about 5 and 8 ? When was the last time you had a chat with them ? dengan E-ja semalam kat komentar blog dia.. ngan nazasfrog emm 8/11 ari tu wish besday dia
24 . Is number 4 single ? tak ler..dah ada anak pun
25. Say something about number 2...seorang isteri yg amat tabah menghadapi segala dugaan!
26. What do you think about number 3 and 6 being together ? kawan blogging maybe..
27. Describe number 9..kawan yg amat memahami perasaan kawan.
28.What will you do if number 6 and 7 fight ? takmau gaduh2 ler...

so tu ler segala soklannya.. aduss... panjang betul soklan ni... jenuh gak nak menghabiskannya..pada yg kena tag tu.. sila la jawab ya... klu dah buat tu.. ignore je k. so enjoy..



24 ulasan:

Eita berkata...

hik hik hik nasib baik tak kena TAG

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ takpe.. lain kali akak tag eita plak k..

SaDi berkata...

banyaknyeee tag... itu tandanya org sayang... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ heh..heh..heh..

reena berkata...

*jeling2* fuhh...lega namaku tiada...ekekekke

Ena berkata...

eh! pesal aku ase soklan TAG ko len dr aku ek...
konpius ni....ase nak jawab smula ase ekekeke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

jenuh nk jwb tag nihh

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ heh..heh..heh.. tekpe lain kali pasti ada..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ eh.. ya ke.. aku paste dari soklan [s]itie tu.. tapi aku tgk cam sama je ngan soklan tag ko tu.. mungkin ada satu dua yg tak sama kot.. ala... kira halal ler

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ memang pun..

nizza-abira berkata...

oh kak! lom sempat nizza meng tag akk, akk dulu dah tag nizza yer? hihihi...

ok2...nanti nizza akn jwb tp akk pun kene jwb tag dr sy k... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~nizza~ heh..heh.heh.. sama2 ler kita menjawab soklan tag k..

cendawanintim berkata...

gigih betul jawab tag..caya lahhh..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ heh..heh..heh

e_ja berkata...

adakan e-ja yg dimaksudkan ni e_ja diriku ini??? huhuhu..alamak cmne nk main benda ni?? hehehe.. klau saya orgnya.. ni pestime kene tag2 ni..ahaks..

SaDi berkata...

WAAAAHHHHHH... banyak org dah komen... kena berusaha nii nak komen bebanyak!!!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ usaha jgn yak usaha..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~ ya.. eja itu adalah dirimu wahai eja.. silah buat ya..

reena berkata...

hai...utang tag ku yg melambak tuh tah bile dpt siapkan....duhhh

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ akak masih ada hutang tag ngan reena ke??

Ena berkata...

hehe yang pasti TAG ko kali ni sume tentang aku ngan Siti tu ekekek
vangga..vangga...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ harus ler gitu...

SaDi berkata...

jangan laa tak suka tengok jari tuuu... pasal jari tuu laaa kita boleh blogging.... huahuahuahau :D

SaDi berkata...

lagi pun jari tuuu laa yang tolong kita menyiapkan kerja rumah kita... betul tak... hauhauahuau :D