N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Nov 2008

Award Dari Ena

Salam semua..
Heh..heh..hehh.. hari ni aku puas duk tersenyum sampai ketelinga... korang nak tau kenapa aku duk tersenyum je.. pagi tadi aku dapat award dari kak atty,
pastu tengahari aku dapat hadiah plak dari masviona,
ni petang ni.. aku dapat award lagi.. dari ena..
terima kasih na, sebab sudi jadi kawan aku dan sudi kongsi award ni pada kawan yg ko sayang ni.. kira aku ni pengunjung setia blog ko la erk.. dan juga pengomen setia kat blog ko.. terima kasih sgt2 diatas penghargaa tu. Bestkan bila dapat award, dapat hadiah.. rasa cam dihargai sesangat.. terima kasih kat korang semua.. aku pun sayang gak kat korang yg jadi kawan aku dialam maya ni.. harap hubungan kita semua akan tetap kekal hingga bila2.. bukan setakat dialam maya, tapi insyallah dialam realiti.. so ni award yg ena beri tu...


so tak adil ler kan klu aku dpat award ni tak mau kongsi ngan korang.. so pe lagi.. plse take this award and put at your's blog ok..











30 ulasan:

SaDi berkata...

wwwwaaaahhhhhh....... banyaknyeee award utk satu hari... huahuahuahuahua :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ hari ni hari dpt award..tu yg melambak dpt tu..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah...wah..wahhh....arini jer jerrr...brp kali uppdate nihh....byk tul citerkannn....hehehehee...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ jgn jeles aarr... masa tgh free ni..

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

sweet n simple..nice!

IdaShah berkata...

mekasih lah sudi kongsi dgn kengkawan
harus ku tepek kat blog

zino berkata...

bertuah badan dapat banyak hadiah hehe

UnGu VioLeT berkata...

byknye award.. untuk mar, takde ke kak? hehhe

Aleeya berkata...

tahniah dpt award ..

aNIe berkata...

Cutemiut....musim bagi2 award dah semula ye...heheh

Yatie berkata...

dah byk sgt award tag .. tatau mana yg dah buat mana yg tak .. in fact tak ingat dah sapa2 yg bagi awards sebelum nieh .. huhuhu .. makcik terlupoooo ...

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~ tempek jgn tak tempek

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ bertuah kan..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~ ambil ler..kan kongsi

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~ heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ ya kak..dah mula musimya

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ nak buat camne..ramai sgt yg berikan..

lindosh berkata...

hehe mekasih

Ena berkata...

sob!sob!sob! cedeyla plak..
aku pun cayang ko huhuhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~lindosh~ sama2. ambil tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ napa plak nak cedih2.. tak mau sedih2..arr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

X DE LA JELESS...hehehe..update jgn x updateee...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. nnti free bru update ya.. tgh bz skarang ni

amizah berkata...

wahhh...byknyer award....

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ mari ler berkongsi2 award ya

cendawanintim berkata...

tahniahhhhhh...

masviona berkata...

:)...nice to knowing u..:)

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ mee too...