N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Nov 2008

Soklan Tag Terpanjang...

Salam Semua..

Ok tadi aku dah pun langsaikan satu utang.. so ni ada lagi satu hutang.. tadi aku dah tekad nak selesaikan semua hutang2 aku hari ni gak.. so ni hutang tag aku yg ke-2.. tag kali ni datangnya dari member aku yg sekepala ngan aku gak.. kira kamcing gak..walau pun tak pernah jumpa.. tapi kami selalu gak bergurau senda.. bertekak sama2.. kat dunia blogging ni.. (ena, blh erk.. aku anggap ko camtu..ko tak marah kan..) so tag kali ni dari sapa lagi klu tak pn Ena dari Kuantan, Pahang ni..
so jom tgk.. soklan tag kali ni..

1.Name (full):Maiza Azrina Binti Ismail (cam nak tulis nama kat borang je..)
2.Sister(s):emmm.. klu kakak sendiri takdo.. sebab aku anak perempuan tungal tapi klu kakak ipar , aku ada 9 orang kakak ipar..
3.Brother(s):Sama gak.. aku takdo abg, hanya ada 2 orang adik lelaki.. klu abg ipar pun aku ada 9 orang gak..
4.Shoe size:saiz 4 atau 5 kecik kan kaki aku.. heh..heh..heh
5.Height:emmm.. aku nak kata tinggi tak juga.. nak kata rendah pun tak gak.. lebih kurang 160cm je tinggi aku..
6.Where do you live:Batu Pahat, Johor.
7.Have you ever been on a plane :tak pernah pun...
8.Swam in the ocean:pernah.. masa tu baru pas kawin, g mersing ramai2..
9.Fallen asleep at school:tak pernah...
10.Broken someone’s heart:ada.. biasa la manusia kan..
11.Fell off your chair:pernah.. masa kat sekolah dulu.. member aku dengki..
Sat by the phone all night waiting for someone to call:klu dulu sebelum kawin.. mesti tunggu panggilan dari cik abg aku.. sekarang nak tunggu sapa.. dah sah2 dia kat sebelah aku..heh..heh..heh
12.Saved e-mails:ada.. nak2 klu ada info2 yg interesting sure aku save masuk folder peribadi aku..
13.What is your room like:bilik aku.. klu blh aku nak cam ala2 katil english style.. tapi buat masa ni.. tak ler camtu.. cam bilik biasa je la
14.What is the last thing you ate:baru pas makan nasi ayam, cik abg aku tapaukan..
15.Chicken pox:pernah..masa aku tingkatan 2
16.Sore throat:tak pernah
17.Stitches:parut kena chicken pox tu ada la.. satu kat dagu ni..
18.Broken nose:tak pernah la.. dah idung ni kecik je.. patah takde ganti oooo...
19.Do you believe in love at first sight :emm.. percaya kot
20.Who was/were the last person you danced with:ngan budak bulat mirul...masa layan dia tgk kompang
21.Last made you smile:emm.. tadi ni.. time baca komen2 member aku kat blog ni..
22.Today did you talk to someone you like:yes..have.. aku baru pas cakap kat tipon ngan cik abg aku tadi ni..
23.Get sick:buat masa ni.. alhamdulilah aku sihat walafiat.. tak tahu la esok lusa
24.Miss someone:yup....who? budak bulat Amirul Hisham
25.Did you ever kissed anyone:mesti la.. cik abg aku ngan sibudak bulat amirul tu
26.Talk to an ex:emmm.. ntah idup lagi ke tak ex aku tu..
27.Miss your ex:tak kose nak miss kat dia..
28.Who do you really hate:aku tak suka ngan orang yg cakap tak serupa bikin..
29.Do you like your hand-writing:emmm... dah nama pun tulisan sendri.. cantik ke tak.. skee je la...
30.Are your toe nails painted:tak la...
31.Whose bed other than yours would you rather sleep in:emm.. aku ngan anak aku ler.. sibudak bulat tu..
32.What color shirt are you wearing now:aku pakai blause kaler blues clues ari ni.. tak pakai shirt.. (ena.. sila muntah...erk.. )
33.Are you a friendly person:emmm.. friendly gak kot..ntah korang rasa..
34.Do you have any pets:ada..kucing kat umah tu..
35.Do you sleep with the TV on:emmm.. kadang2 terlelap jap...
36.What are you doing right now:tgh menjawab soklan tag ni..
37.Can you handle the truth:boleh..
38.Are you closer to your mother or father:of course ngan mak..
39.Do you eat healthy:bantai semua.. tolak batu ngan kayu je
40.Do you still have pictures of you & your ex:nak mampos, buat cik abg aku jeles je..takde satu pun.. semua dah aku bakar.. cam mana terbakarnya hati aku..heh..heh.
41.If you’re having a bad day, who are you most likely to go to:emm... aku akan luahkan kat mak aku.. dia je yg faham..heh..heh..heh..
42.Are you loud or quiet most of the time:ikut mood aku.. klu aku ok.. makanya aku more to quiet..klu tak ok.. hah.. cam tarzan la jawabnya..
43.Are you confident:dulu aku jenis tak confident, tapi sekarang ni.. cik abg aku byk mengajar supaya confindent ngan segala apa jua keputusan.. dan perbuatan
44.5 things I was doing 10 years ago.. :
~belajar lagi kat uitm
~jadi pelajar yg rajin
~periksa
~study hard utk cemerlang
~emmm... tgh mencari cinta kot..heh..heh.
45.5 things I would do if I were a billionaire
~nak settlekan segala hutang2...
~nak buat rumah impian
~nak bawa family g menunaikan haji
~nak jalan2 makan angin keseluruh tmpt2 peranginan
~jelajah dunia..heh..heh.. jelajah lagi tu..
46.5 places I’ve lived/living:
~Johor Bahru (tmpt kelahiran aku.. dan tempat tinggal parent aku)
~Shah Alam (tmpt aku belajar dulu)
~Gombak KL (tmpt aku masa keja)
~Batu Pahat, Johor (tmpt aku sekarang..setelah berkawin)..tu je la kot..
5 people I tag.
~MS.Lilies (mimi)
~CikLinn
~Ungu Violet
~Kak Atty
~Sesapa yg belum pernah buat tag ni.. sila la buat ya..

ok.. so settle lagi satu hutang aku.. so pn. Ena.. harap berpuas hati ngan segala jawapan ni ya..
p/s: cam dah pernah buat soklan ni..emmmmm


32 ulasan:

deza berkata...

Baru perasan... nama kita hampir sama... Maiza dan Mahiza

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ooo...ank pompuan tunggal upernyerr...same2 manjela ni erkk...cik abg lak..bungsuu..hik3

Ms.Lilies berkata...

hehehe...selamattttt...saya dah buat tag ni... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~deza~ oh ya ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tak manja la..

CuTeMiUt78 berkata...

~ms.lilies~ oh ok.. takpe..

atie berkata...

Bayar utang ekk..

~~ciklinn~~ berkata...

huhhhuhuhuhuh ado tag utk den lagi ka?..... hhuuhhu dgn gumbira denterimo... TATAPI... naperrr bg haku TAG yg panjang berjela2 nie... tulunnnnnnnnnnnnnnnnnn

UnGu VioLeT berkata...

mar ade jgk yer kak.. nnt mar bt yer!!

UnGu VioLeT berkata...

oh yer kak.. lupa nak bgtahu.. mar ade tag akak jgk.. nnt dtg, ambik n buat yer!! :)

Ena berkata...

sob..sob..sob..
terharu plak aku huhuhu
cayang ko cute!

Ena berkata...

ko stuju tak cute kalo satu ari nanti aku nak wat gathering utk geng2 blogger kiter? ceh kiter tu ekekeke

Ena berkata...

Kak Long rupanye ko ni ek...
tula, taks empat lagi nak menemubual ko hehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahhh...nk wat gathering kat ne tuhhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x ngaku lak manjerr...x p elaa..yg pasti ttp nmpk manjer...hik3

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ ha'ah.. bayar hutang..heh..heh.heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ heh..heh..heh.. takpe la take time utk jwb ya.. selamat menjawab

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ ha'ah... nnti buat tau. oh ya ke.. nnti free akak ambil dan buat k..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ takmo sedih2 aarrr.. nnti aku pun sedih tau.. ko nak gatherting ke.. idea yg bagus tu.. bila dan dimana.. ha'ah aku ni kak long.. tapi bila dah kawin jadi mak usu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. tak sompat den nak manja2.. tau..

SaDi berkata...

panjangnyeee tag niiiii.... huahuahua :D

SaDi berkata...

sadi pun ada bela kucing tau... samalaaa kita... huahuahuaha :D

SaDi berkata...

oooo... dulu belajar kat uitm yek... hehhehehe... sadi pulak... baru nak habis belajar kat uitm jugak... huahuahua... tapi rasa susah jeee nak graduate niii... research tak habis lagi... huahuahuahua :D

SaDi berkata...

sadi pun ingat... kalau jadi kaya mmg nak settlekan semua hutang... especially hutang credit cards... tapi... sadi happy sangat pasal sadi baru jee berjaya settlekan hutang credit cards semalam... alhamdullilah... terus tutup credit cards.. tinggalkan satu jeee... huahuahuahua :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ hah tu la.. tag yg terpanjang kita pernah buat.. heh..heh..heh..
oh ya ke.. kat rumah tu.. kucing datang..
ha'ah dulu belajar kat Uitm kita ambil art & design.. la ya ke.. takpe... insyallah nnti habis la researh tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ betul la.. ada credit card ni.. aduuii la.. poning pala..

Ena berkata...

cute huhuhu..pesam kat mamafif, aku takmo kawan dia.. dia dah mendahului aku, jauh tuu.. esok aku dah stat coti.. kompem takle jd pemenang huwaaaaaaaaaaa.. takmo kawan mamafif!! takmo kawan ko cute kalo takde pemenang tempat kedua tapi SADI cam dah nak potong tu huwaaaaaa takmo kawan Sadi gak.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah la...kak sadiiii...cam nk bersaing gak tuh...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

so..kne wat hadiah..no..1..2...3...ahakkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

lawak la kak ena nihhh...klo bg kak ena hadiahhh..kne bykkk...hik3...kalo kiter satu jerkkk...tuk afif...ekekekeke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

uikkkdd..cepatnyer kak sadi lariii....dh nk dekat tuhhh....abis laaa....

UnGu VioLeT berkata...

tag yg nie.. mar still dlm proses kak.. hiihi... maaf ye kak..