N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Nov 2008

Mirul & Car..

Salam Semua...

N3 kali ni nak citer pasal mirul lagi.. hah.. kali ni memang nak citer pasal dia je.. supaya korang blh ler hilangkan rindu tgk aksi2 terbaru budak bulat mirul tu..heh..heh..heh.. jgn korang boring udah la.. ada ke yg boring baca blog ni.. sila angkat tangan erk.. klu boring.. takyah le baca.. abaikan je.. k.. eh..emosional plak... so kali ni.. nak citer mirul ngan car (kereta mainannya..) sekarang ni dia bukan main pandai lagi.. tak tahu mana dia dapat idea nak buat macam ni semua.. ntah terpengaruh ngan sapa tak tau ler..tgk je la aksi2 dia.. yg sempat aku snap kan malam tadi..

hah.. tengok tu.. ada ke dia nak juga letak keta tu atas yg satu lagi.. konon nak buat macam keta bertenggek la tu..masa ni ayah dia duk sebelah tu.. tgh tgk cita kat tv3 tu.. ala.. pe ke.. puaka nayang rapik.. yg merepek tu..

hah.. tu.. siap jerit2 ibu.. suruh tolong dia pegangkan keta tu.. supaya blh duk bertenggek .. tak kose ibu tau..sebelum tu.. dia duk kat kusyen sebelah tu.. kononnya nak panjat naik kat keta yg bertenggek... sib baik tak jatuh tau..

heh..heh..heh.. muka tak puas hati.. sebab tak blh nak naik..bukan nya blh naik pun.. last2 dia sorong je dua-dua keta tu..
hah.. tu ler aksi2 dia semalam... mulut dia sorang je.. riuh rendah cam 10 org kat umah tu.. masa ni anak sedara abg aku.. dah tido.. dia je sibuk main sorang2.. sudahnya.. dia tido.. kul 11.30 mlm.. tu pun jenuh la ibu ngan ayah dia duk pujuk suruh tido tau.. hai... anak la anak..

29 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ape la yg dia nk buat tu erkkk...

Eita berkata...

weh mirul.. apsal sampai 2 mtk satu :)
heheheh ni dia naik kereta.. kereta pun naik kereta gan mirul sekali, hahaha lawak la...

cendawanintim berkata...

belikan mirul kete betul2..baru mirul syiok!!

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ nak jadi pomen agaknya

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ hah tu ler pasal...

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ alamak lagi haru la.. karang tak pasal2 dia suruh terbalik kan plak..heh..heh..heh

mummy Darin berkata...

babamnya Mirul ni, rasa nak geget je pipi dia.. sedap tul..he..he.. sorry yek Mirul... pipi Darin dah susut, masa kecik je babam. dah besar susut pipi dia

CuTeMiUt78 berkata...

~mummydarin~ kita selalu cium dia pastu gigit pipi dia.. pastu dia ketawa melekek2... kegelian..

amizah berkata...

amboi mirul nk wat aksi stunt ker??? jgn sayang bahaya...

su berkata...

kreatif namanye tuh!hikhik!last2 xdpt naik yer!hahaha!

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ agaknya la tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ memang kan.. pastu disorong je.. tak naik pun

Ena berkata...

mak aiii..keta amirul sampai dua? pasni kena beli keta btol la cute hehehe

Ena berkata...

hahahah
aku faham..aku faham...
ibu dia jenis pemalas, yg tau nak snap gambar jek kan hahaha

reena berkata...

bdk2 skrg mmg suke lmbt tido taw sis...anak kite yg danish tuh, kol 1am baru tido...kgkdg tuh mamapapa dia yg tido dulu...dia slambe jek dok main sorg2....

Ena berkata...

cute wakakak adoi le.. aku bukak blog ko depan Kakak n Kakak tetiba sound 'orang NIYANG rapik bukan NAYANG rapik' wakakaka adoi... sakit yut aku ketawa...

Ena berkata...

memang ko ni peminat biru yg tegar r cute...cadar pun kaler biru ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ adooi la... tak kose nak beli yg betul... karang tak pasal dia suruh terbalikkan keta tu plak..haru je.. keh..keh..keh

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ cam mirul.. paling lewat pun dia akan tido.. kul 11 pm.. tak de la smpi kul 1..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ eh.. ya ke.. alamak heh..heh..heh.. terkantoi.. sorry la salah eja..
ha'ah memang pun.. klu blh semua brg2 kat bilik tu.. aku nak blue clues.. heh..heh..heh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

biru kan romantikkkk...kan mama mirul kannn...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ya betul tu..

Purpleheart berkata...

Isy besh pe dapat kete baru, maunya sayang nak tido, asik nak tengok je kete tu, isy macam citer pengalaman sendiri pulak..

CuTeMiUt78 berkata...

~kaksue~ memang ler.. rasa cam nak tido skali dlm keta tu kan

SaDi berkata...

nal kete tuuu jugak... huahuahauhua :D

SaDi berkata...

anak sadi pun suka main keta kecik macam tuu kat depan rumah sadi...

SaDi berkata...

tapi part yang sadi geram... mesti lepas tuuu kete sadi ada kesan calar... diorg nii gi calarkan keta kita pulak... huahuahuahua...

UnGu VioLeT berkata...

suker nye mirul yer..

UnGu VioLeT berkata...

nnt leh bwk kak mar jln2.. hik2..