N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Nov 2008

Award lagi...



Salam Semua..


Hari ni tak ku sangka dapat award ni dari kak Atty. Actually dia dapat award ni dan nak kongsikan pada semua member blogger dia.. so kira aku ni salah sorang member blogger dia la kan kak ty.. so dengan berbesar hatinya aku terima award ni dari kak ty..terima kasih kak ty sebab sudi kongsikan award ni.. bestkan dapat award.. klu tgk kat blog tu "you're an amazing blogger".. heemmm.. amazing ke blog aku ni..apa pendapat korang...? Apa jua pendapat korang tu..aku terima dgn terbuka hati.. so aku pun nak juga ler kongsi award yg amazing ni pada member2 yg beri komen2 tentang blog aku ni .... so pada sesapa yg meniggalkan komen tu.. sila ler ambil dan tempekkan kat blog korang plak ya.. sila2 lah....jgn malu2 atau segan silu..

p/s: heh..heh.. hari ni ada dapat surprise.. skkee sgt..la..la..la..


12 ulasan:

SaDi berkata...

waaahhh.... dapat award yek... nak jugak.... hehheheheheheh... sadi amik tau... huahauhahuahua... :p

MasNurin berkata...

aku pun nak gak tapi takder owang kasik pun

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ ambil ler.. tepek kat blog ok..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ ambil ler... tepek kat blog ok

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

award lagikk...ehemm..sepris pe tuhh..berbunga2 nmpk..hikhikhik

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. nak tau pe sprise nya tu.. tunggu next n3 ok..

reena berkata...

kite pon amek gak... *ihik*

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ ambil ya jgn tak ambil

amizah berkata...

akak nak gak boleh tak...akak amik ye nak tempek kat blog akak....kiter kan kawan....

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ blh kak..ambil ler.. kan kawan..

Ena berkata...

eh award utk aku ek cute..
huhuhu tima kasih cute..
cayang ko!

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ambil tau..