N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Nov 2008

Citer "MATA2"

Salam semua..

Uiisshhh.... rasa cam dah lama je.. tak updated blog ni.. sekarang ni memang bz yg teramat ler.. order baru.. dah masuk...ishh... ting tong jap pala.. tgk segala report.. segala mak nenek kat atas meja aku ni.. sekali dtg.. hah.. melambak.. sampai tak tahu nak buat yg mana dulu.. Sib baik ler aku ni staff yg dedikasi (puji diri sendiri.. klu tak sapa nak puji kan..heh..heh.heh..) blh handle lagi.. walau byk camne sekalipun.. dah nama pun tugas kan.. kena la buat juga.. karang ada plak yang dok ngadu kita tak buat keja.. sekarang ni kat office aku, ada 'MATA2' tau.. korang tau pe tu 'mata2'... heh..heh..heh.. mata2 kat office aku ni, bukan orang tau.. tapi CCTV... hah.. office aku siap pasang CCTV utk chek sapa buat keja.. sapa ngular.. gitu ler kaedah nya.. CCTV tu dipasang kat pintu masuk satu.. sebab office aku ni tempat budak2 operator yg kat luar tu keluar masuk..mana nak print job card ler.. nak g check color ler.. nak cari merhandiser ler.. segala mak nenek kat office aku ni berkaitan ngan budak2 operater tu.. tu yg pasang kat pintu.. so tau ler sapa yg masuk.. sapa yg saja suka2 masuk.. satu lagi dipasang perantaraan tempat aku ngan clique aku ni.. kira blh nampak ler satu office punya situasi.... cctv tu kecik je.. org takkan perasan wujudnya dia kat office ni.. cctv ni baru je dipasang minggu lepas.. so IT dept akan kawal cctv ni.. actually bukan kat office je yg kena pasang.. kat guard house tmpt aku ni pun ada gak.. klu kat situ.. harus le.. sebab memang tempat keluar masuk..kat bahagian mesin2 pun ada gak.. sebab takut budak2 tu ngular ke.. tido ke.. time mesin jalan.. so sapa yg tido ke..ngular ke.. harus ler kena tindakan... yg kitaorang tak puas hati tu.. kat depan pintu toilet pun ada pasang.. nak tgk sapa yg g toilet. Sib baik tak pasang dlm toilet.. klu tak.. lagi haru ler jawabnya.. tu ler citer aku yg ntah apa.apa.. kan.. yg bebenornya lebih pada luahan je tu.. so korang jgn plak jemu nak membaca blog aku ni ya..sekadar update blog aku ni..

p/s: tadi dah g pos kan hadiah misteri utk sadi.. harap dia suka ler ngan pemberian yg tak seberapa tu.. lupa nak snap kan gambo hadiah tu.. takpe kita tunggu sadi dapat hadiah tu nnti.. blh tanya dia.. k..

27 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahhh...mata2....same la opis kite rnihh...ade mata2 lamo dh...ermm..tp dh biaser..wat x reti jerkkkk...ngabiskan duit psg wek apoo...naikkan gj staf lgik bagus...hehehehe

SaDi berkata...

hehehhehehe... orait... nanti sadi buat post khas bila hadiah tuu sampai nanti... mmmmuuuuaaaahhhhh... tenkiu :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ hah tu ler pasai.. tu yg kitaorg geram je ni.. dah ler gaji tak naik pastu pasang plak.. benda alah tu.. sapa yg tak geram..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ harap2 suka ler ngan pemberian kita yg tak seberapa tu ya..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

hehehe...mula2 dlu..rs cam org wat slah jer...cam dlm penjara jer....rase cam ader org perati jerkk...

amizah berkata...

a'ah...sama la kat opis kiter....banyak gak cctv nie sbb kiter bhg akaun,kew...tu yg byk cctv tu...

MasNurin berkata...

nasib ler ofis aku takder cctv. tapi pagi2 ada yang jadi mata2 kat punchkad. Mencikkk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tu ler.. cam ada je yg dok perati kita..

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ tu ler.. cam kat sini.. sebab org selalu keluar masuk..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ ok lagi tu..klu kat sini cam ada je yg tgk.. tu yg nyampah tu..

YanDarwisy berkata...

Tempat aku pun ader jugak. Aku buat x reti jer...bukan ader aper2 kesan pun. tetap gak org bleh curi latop, hset, pnc file...ngok tul!

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ la ye ke.. camtu baik takyah ada cctv ..klu stil lagi blh hilang barg2 tu..

IdaShah berkata...

tak syiokk lah camnie nnt tgk korek idup pun di perhati kan hahaha

sabar ye lah yang..

zino berkata...

kami pun banyak juga pasalng CCTV ni tapi nak tangkap penyangak yg berkeliaran tu.. dan di sambung terus IPD..

so bila berjalan kat luar tu hati2 lah hehe..

nizza-abira berkata...

wah! dah ada mata2 ye kak rina...
banyak tmpt lak tu dipasangnya...
yg x tahan tu depan pintu toilet pun dipasangnya... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~ hah tu ler.. nak korek idung pun kena cover2 dah la ni...heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ klu dipasang tu, blh tangkap takpe.. tapi dah pasang pun still ada gak penyangak tu... camne.

CuTeMiUt78 berkata...

~niza abriza~ hah tu ler pasal, sib baik tak pasang kat dlm toilet...klu tak haru ler.

YanDarwisy berkata...

Rina, sila ke BloG Yan..Anda telah di TaG

reena berkata...

hah?? ada cctv kat opis...perghh...boringnya kalo kehidupan diperatikan stiap masa.. cam tak bebas jek rase kan yang...

Ena berkata...

kehkehkeh
pasni ko takle mengular dah ek cute... pasti ase idop tak best ade CCTV kan huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ hah tu ler pasal... rasa cam orang bersalah tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ selama ni pun aku jarang ler ngular.. cuma tak bebas ler nak berblogging ni..

cendawanintim berkata...

kat opiskan memang cenggitu wakkk...menci betullll kan..

cendawanintim berkata...

kalu opis saya buat cenggitu..maunyer dibom terbako tuhhhh!!

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ memang ler.. rasa nak bom kan je..kebaaboommm

Ena berkata...

cute
ade tak yg penah terkantoi?
camne nak berYM ek