N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Nov 2008

Surprise di mlm minggu....

Salam semua..

Wah bukan main semangat lagi korang utk mengulas setiap n3 aku ya.. bagus..bagus..so nnti kita tgk sapa yg akan jadi juara pada akhir bulan ni.. heh..heh..heh..
Actually hari ni aku nak citer pasal malam minggu yg lepas ni.. aku ada buat kejutan utk cik abg aku.. sempena ngan besday dia tempohari.. heh..heh..heh... memang terkezut badak tau cik abg aku.. actually tu kira planning aku last minit.. aku pun tak ler rancang nak buat pe2.. tetiba je teringatkan besday anak sedara aku.. kebetulannya dekat2 ngan besday abg aku..tu yg buat skit kejutan.. tak ler buat pe pun.. just buat makan2 pastu aku jemput adik beradik abg aku je..tak ler panggil sekampung..hehh..heh..heh...tu pun cik abg aku tertanya2.. napa masak byk2.. aku just cakap..saja nak ajak adik beradik berkumpul.. tapi bila time kena potong kek.. terperanjat dia.. tak sangka utk dia... aku pakat ngan adik beradik abg aku.. jgn beritahu dia.. ada sesi potong kek.. sib baik diaorang beri comitment yg baik kan.. so semua perancangan berjalan lancar.. ala bukan masak yg susah pun.. aku just masak mee hoon sup..goreng nugget.. goreng keropok.. pastu ada ler kuih2 yg lain.. lagipun kakak ipar aku byk yg tolong..so tak de ler susah mana pun kan...so kita layankan gambo2 k..

ni ler rupa keknya tu... (gambo blur ler plak.)


heh..heh..heh.. disebabkan ramai yg amat.. tak cukup tau satu kek.. jadi harusler ada tingkat yg kedua..



hah.. ni ler rupanya besday boy ngan besday girl...
so ni ler cik abg aku bersama dua puteri anak sedara dia.. ica dan fika..yang mana besday diaorang ni dekat 2 ler tarikhnya ngan besday cik abg aku tu.. ica 2/11 , fika 30/10.ni plak kakak ipar aku..yg very the sporting..

yg ni plak...abg ipar aku (yg baju oren iteww..) yg lain merangkap anak sedara k..

so ni ler adik beradik lelaki abg aku merangkap abg ipar aku yg juga very the sporting..


heh..heh..heh.. makan2..actually 3 gadis pingitan ni.. kawan anak sedara aku.. dan yg pakai tudung hitam tu.. akan bakal menjadi anak sedara dan akan join keluarga kami ni.. heh..heh..heh.. faham pe yg aku maksudkan..

makan..makan..

dan ini semua... anak2 sedara abg aku.. yg memeriahkan lagi suasana rumah..riuh rendah jadinya...(termasuk ler budak bulat.. yg kesukaan ramai kawan..)
time buka hadiah.. ni ler anak sedara abg aku yg duk sama ngan aku.. ica.. besday dia 2/11..
6 thn usianya..

ni plak anak sedara abg aku gak.. fika 30/10.. 8 thn usianya..
klu korang nak tau.. dia ni very the clever.. masa umur dia 4 thn ke 3 thn.. dah pandai baca surat khabar.. ngan lancarnya.. peksa pun asyik dapat no 1 je..
so ni besday boy yg dah tua.. heh..heh..heh..gigih buka hadiah ya yang.. actually cik abg aku ni terharu ngan pe yg kitaorg buat ni..almaklum ler.. dia adik yg paling bongsu.. so semua perhatian kat dia..dan semua org sayang kat dia..harus gitu kan yang...

dan ini ler hadiah yg cik abg aku dapat..

dan ni plak.. per yg dik fika dapat...
dan ini.. dik ica dapat...
dan harus ler budak bulat ni nak interframe gak.. klu tak.. ngamuk nak main kamera...

so tu ler citer aku masa malam minggu tu.. dan tu ler kejutan yg aku buat khas utk cik abg tersayang.. hadiah.. aku adalah rahsia.. yang pasti aku buat utk kebahgiaan mereka.. and just for fun... hati aku senang tgk kebahgiaan tu.. heh..heh..heh..










































































































































































































































































19 ulasan:

Ena berkata...

eh cute...
pesal jauh ngat comment ko ngan n3 ko...
puas aku dok cari upanye sontok kat bawah...
anyway besnye Pak Usu nye kek besday..2 tingkat lagik..
kalo kek kawen mau 10 tingkat ekekekek

atty's berkata...

wakakka..jauh sgt commmentnya...ekekeke...
wah sampai 3 kek..

atty's berkata...

dik..akak dah buat tag tu..tp yg atas je..yg len dah buat..ekekke..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ha'ah ler.. aku pun baru perasan.. coment aku nun jauh dibawah... emmm tak kisah ler tu.. asalkan komen kan..keh..keh..keh.. nak kawin berapa kali tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak ty~ hah... tu ler.. tak perasan plak tadi ruang komen sayup dibawah.. heh..heh.. dua kek je la kak.. oh dah buat k.. ok good..

SaDi berkata...

bestnyee tengok kek tuuuu... NAK!!!!!... huahauhauhauhauha...:D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ heh..heh..heh.. kek iteeww... telah selamat dikerjakan anak2 sedara...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ramai gak jemputan erkk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ sapa je.. adik beradik je..tapi memang meriah tau..

MasNurin berkata...

salam perkenalan,

Bestnya bila dapat kumpul ramai2, meriah jer. Hehehe dah lama tak der orang uat surprise party.

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ salam perkenalan, mekacih singgah sini.. memang best.. meriah je..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

biaserla...family rmai manaleh wat kecik2..kecik pun nmpk beso punyerkannn...br meriahh...x giteww

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ hah tu ler pasal..memang meriah tau..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

yup..meriahhh....kenangan tuhh...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ harus ler menjadi kenangan kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haahhh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh..

fara mustapha berkata...

sedapnyer kek tu, dek....terharu sungguhler cik abg tu yek...hehehhe....romantiknyer....

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ ok ler kek tu.. ha'ah kak memang terharu dia kita org buat surprise.. heh..heh..heh..