N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Nov 2008

Geram , Hadiah & Award

Salam Semua,

Mood hari ni down sesangat... rasa cam nak kebabommmm je office ni.. issshhh... marah ni.. sebab apa aku marah.. toksah la korang tau.. hanya aku ngan diri aku je yg tau.. tapi yg pastinya rasa marah la sgt.. rasa benci..rasa cam nak g cekik org je.. sib baik masih berfikiran waras lagi... klu tak.. dah lama aku bom kan office ni.. eeeeeiiiiii.... geram betul la.. aaaahhhhhhhhh.... tolong......Emmm.... puas dah jerit ni.. ahhh.. lantak situ...penat dah... tak mo fikir... p mampos la ngan diaorang tu.. addeeehhhh...!!! Sakit jiwa aku dibuatnya...

**************************************************************************
Baik aku duk updatekan pe yg aku dapat hari ni... I've got something surprise ari ni... so nak kongsi ngan korang.... aku dapat pos laju dari seseorang yg duk kat Kuala Selangor.. Actually aku dapat pagi tadi.. tapi disebabkan mood tak berapa elok.. so la ni baru ok skit.. nak tau sapa yg beri.. benda ni datangnya dari tice su... aku dapat hadiah sebab dapat capture print screen pengunjung yg ke 8888 kat blog dia tempohari.. so... tice su.. thanks k.. kita dah dapat hadiah tu.. sukka sggat... mekacih bayk2...so ni la yg aku dapat tu.. see cantik tak korang...


masa baru dapat.. aku suspen gak.. sapa la ni erk... bila tgk nama pengirim... oh tice su rupanya.. uisshhh.. excited tau.. nak buka.. nak tau pe dia..

taaarrraaa... ni la dia.. laci comel...

siap ada kad kecik lagi...

thanks su.. semoga persahabatan kita berkekalan juga...
so.... tu la hadiah yg aku dapat...mekacih byk2 su.. kita hargai sgt2 pemberian su tu...
heh..heh..heh.. dan aku ada lagi satu surprise... ada award yg aku terima tadi dari member blogger aku paling sporting.. sapa lagi klu tak pn. Sadi... bestnya rasa.. dapat hadiah.. dapat award.. rasa terbang je perasaan marah tadi tu.. la ni berganti plak ngan senyuman yg smpi ketelinga... lantak p la.. org nak kata aku gila ke..apa ke..penduli..yg penting aku happy... so ni la award dari Sadi...
terharu tau.. bila dpt award Excellent ni.. tak sangka sgt... terima kasih pada korang semua.. aku sayang sgt kat korang..!!! Tanpa korang kat blog ni.. tak ceria rasanya tau.

24 ulasan:

SaDi berkata...

hehhehehehe... jangan laa bad mood yek...

SaDi berkata...

anyway... tahniah dapat hadiah darei tice su... 8888... hehhehehehhe :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ tadi memang.. cam dah nak meletup dah dada ni.. sakit hati rasanya.. dpat hadiah.. hilang skit rasa marah tu..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

aper yg sakit jiwa tu mama mirulll oii...x pe..saba erkkkkk...abaikan suemr tuh...layan blog lg bagus kann..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahh..cantikla hadiahnyerrr....tahniahhhhhhhh...
bertuah la..8888

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tahniah lg skali..dpt award lagikkk..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ biasa tekanan kat tmpt keja.. mekacih

Tihara berkata...

Lawa ek drawer box tu..hampir seruper dengan yg saye punye bezanye sy punye ade music box di atasnye..juge pemberian dari sahabat setia sy..ape2 pn hargailah nilai persahabatan

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

comelnye laci tuh...ala ala oriental gitu

IdaShah berkata...

best nya dpt hadiah
bole simpan brg kemas n kerongsang kat dl tuh

zino berkata...

cantik hadiah tu...

lindosh berkata...

oh laci tu mmg comel la

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~ memang cantik kan.. kita memang menghargai setiap pemberian kawn kita..

CuTeMiUt78 berkata...

~purple 28~ ha'ah memang cantik.. cute je.. mekacih yg jenguk sini

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~ ha'ah.. kita dah siap letak kerongsang kat dlm laci tu

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ memang cantik..

CuTeMiUt78 berkata...

~lindosh~ memang.. sweet and cute gitu...

atty's berkata...

beh nya dapat adiah cute..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ memang seronok kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

biaserlatuhh..kannn

UnGu VioLeT berkata...

bestnye kak dpt hadiah..

UnGu VioLeT berkata...

mar nak jgk...

UnGu VioLeT berkata...

hik2.. mmg x malu kan..

UnGu VioLeT berkata...

akak, kena share ngn mar tue..