N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Nov 2008

Tice Su Beri Assigment Cuti Sekolah..

Salam Semua...

Selamat Hari Isnin... hah...hah..hah.. Isnin yg bz... kejap je dah Isnin kan.. rasa baru je nak bersantai2 lama skit kat rumah.. eemmmm...ari ni.. ada pesanan dari seseorang utk membuat satu assigment... heh..heh..heh.. tak sangka nama blh tersenarai utk menjawab tag... kali ni tag yg dikenakan pada ku.. datangnya dari cikgu su hah..heh..heh.. terima kasih sudi tag kita ya.. tak sangka tau.. pe pun kita cuba buat ya.. so jom layankan jawapan aku ni..

Soklannya..
1) do you think you're hot?emmmm... hot?? tak kot..

.2) upload ur favourite picture of u..

(hah..ni picture yg terbaru.. dlam simpanan ya.. malas nak ambil yg terbaru lagi..abaikan yg berselerak dibelakang tu erk..)
3)Why do you like that picture? sebab rasanya tu pose yg ok dari yg lain.. gambo aku byk yg sengal..

. 4)When was the last time you ate pizza?emmm... ntah tak ingat dah.. dah lama kot..

.5)The last song you listened to? emm.. pagi tadi dengar kat radio lagu.. "Gadis Bunga" klu tak silap tajuknya la.. nyanyian Rahimah Rahim

. 6)What are you doing right now besides this? Buat keja...sambil updatekan blog ni

. 7)What name would you prefer besides yours? cutemiut.

people i tag :
~Ena

~Sadi

~YarnDarwish

~Unguviolet

~Eitakz

8)Who is number 1? kawan blogger paling sporting

9)Number 3 is having a relationship with?oh... dah jadi bini orang pun..

10)Say something about number 5?emmm.. kira cam adik angkat.. blh..

11)How about number 4? Member blogger paling jauh.. paling cute kira merangkap cam adik angkat juga la..

12)Who is number 2? kawan blogger a.k.a sifu dalam blog ni

so.. su, kita dah buat assigment utk cuti sekolah ni... harap tice puas hati yo...pada sesapa yg tersenarai.. sila lah buat ya...have a nice day...!!!!




32 ulasan:

su berkata...

bagus2! ni yg tice cyg lebih neh! hehehe!

CuTeMiUt78 berkata...

yea... yea.. tice syg lebih...skke..

atie berkata...

Kena tag yo...sib baik orang baru belaja ni tak kena TAG, kalu tidak haru...

Eita berkata...

alamak kena TAG ke heee :D

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ takpe... lenkali blh belaja tag plak yo

CuTeMiUt78 berkata...

~eitakz~ ya.. buat ya dik..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

cedap lagu gadis bunga tu kannn

~Eila @ Along~ berkata...

skang ni musim tag..cuti sekolah tetap ade keje..huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ hah tu ler.. lagu lama tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ ha'ah kan..

Ena berkata...

adehh aku kena cari muka yg paling sengal ek cute... adehhh

Ena berkata...

baru pasan...
bluesss lagik ko ek ahaks...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ bukan ler maksud muka paling sengal.. cari gambo muka ko yg paling ko suka..
emm.. kan gambo tu dah pernah publish kat blog aku ni.. ko tak perasan ke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah..lagu nostalgiaaa...

UnGu VioLeT berkata...

heheheh.. nnt mar bt yer kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ buat ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

buat..jgn x buattt

Ena berkata...

a'ah..aku pasan..
yang aku tego biru tu gak kan hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ hah tau pun

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

aper yg biru tuh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ pe nya yg biru.. langsir ke...yg kat belakang tu ke

Ena berkata...

cute..
aku pun letak pic blues clues gak ahaksss

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ oh ya ke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ntah la..mmg byk biru pun

SaDi berkata...

ooo.... ada nama sadi yek... baru perasan... huahuahua :D

SaDi berkata...

boleh consider assignment cuti sekolah laa ni... huahauhaha :)

SaDi berkata...

nanti sadi buat yek...

SaDi berkata...

huahuahuahua :D

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

amboi2...kak sadiii..hik3

UnGu VioLeT berkata...

mar dh bt tag nie kak.. tq..

UnGu VioLeT berkata...

dtgla singgh blog mar bile2 free yer kak..

UnGu VioLeT berkata...

lap u sis!