N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Nov 2008

Mirul & Meja

Salam Semua..

Yaaaahhoooo.. dah hari Jumaat.. skkeeenya.. sok minggu aku cuti... harusler.. bersantai2 ngan budak bulat tu... hari ahad plak ada lagi jemputan kawin kat kg.. biasa la dah cuti sekolah ni.. 'surat saman' datang berderet2...emmm... biasa la tu kan. Nak buat camner.. adat la tu. Hehh..heh..heh.. yg bebenornya aku bukan nak citer pasal tu.. kali ni nak citer pasal budak bulat mirul.. dah lama aku tak tempekkan gambo dia kat sini kan.. mesti ramai yg dok rindu gambo dia.. sorry la erk.. tak sempat la nak story mory aktiviti harian budak bulat tu kat sini.. tapi kali ni utk menghilangkan rindu korang pada budak bulat tu.. so ni aku tempek kan gambo dia.. dan pe yg dia buat.. hah.. klu korang nak tau.. gambo2 ni aku snap dua hari lepas.. dan tempat yg dia duk main tu.. memang tempat permainan dia.. korang nak tau.. dia duk kat ne.. atas meja kat umah aku tu.. meja tu.. blh dikatakan dah bergoyang2 gak ler.. tapi belum ler sampai nak runtuh.. still blh guna.. tapi bila budak bulat ni duk kat situ.. memang harus la meja tu bertambah goyang jadinya.. sebabnya budak bulat mirul tu... akan berjoget2 kat atas meja tu.. aku yg seriau takut dia jatuh.. klu korang tak caya.. tgk ler caranya tu.. tapi ni tak ler dia berjoget2... dia just duk sambil angguk2.. geleng2 pala je..

kononnya tgh kusyuk tgk tv... sambil layan tgk album gambo...



klu korang nak tau.. album tu.. habis di ketuk2nya kat meja tu.. (abaikan umah aku yg mcm tongkang pecah)

see...muka budak tak mau senyum.... baru pas kena marah ngan ayah dia.. sebab dia tak mau turun dari meja tu..
heh..heh..heh.. tu ler anak aku.. yg serba aktif... tak reti duk diam.. walaupun camtu.. alhamdulilah la.. sebab dia aktif.. klu dia tak aktif.. risau gak aku.. ni kira satu perkembangan yg sihat utk dia...betul tak korang..??


29 ulasan:

atty's berkata...

aah budak kalo senyap pun tak elok..elok bdk tu aktif..

kty pun byk jemputan.

Ms.Lilies berkata...

uiiii harus digomol2 pipinya itu..gerammmm...hehehe...
uik..tak bleh tak bleh..anak teruna org... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ tu ler.. alhamdulilah mirul jenis yg aktif..

CuTeMiUt78 berkata...

~ms.lilies~ heh..heh..he..gomol jgn tak gomol..

YanDarwisy berkata...

Makk aiii bukan main mulat tul anak hang. bg makan aper tu? Nak gak anak aku mcm tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~mirul... dia nyusu kuat.mkan tolak batu ngan kayu je.. pe yg kita makan.. dia makan..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

alamak hai..geram betul tengok hmm..mcm nak gigit je...

anak saya dah kurus meliding..tak nak makan...klu benda yg tak berkhasiat tu bukan main lagi dia makan...

tp mlm tadi dia makan tambah 5 kali tau hehehe..nampak mcm byk sbb mama dia makan sekali hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~ heh..heh..heh.. budak2 memang kan klu makn yg tak berkhasiat tu ler sibuk nak..ok ler tu.. sekurang2 dia nak makan kan..

Eita berkata...

wah mirulll...
akak kata turun.. hahahah
pasan kakak la plak heee
untie* hee tomeiiinyaaaaa embam tau..

Eita berkata...

tk larat muka dia no 2 eksen seh hee :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

amboi2...wat aper tuhh...

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh..heh.. pe salahnya panggil akak pun..tu la.. eksen je..

su berkata...

betul tuh!yg penting pantau je dia kan...hehehe..makin selim la ibu dia....

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ memang pun.. hehe...

Ena berkata...

cute, dia cam budak besar kan walhal lbh muda dr anak aku...

Ena berkata...

a'ah..lagik aktif..lagi kecik badan ko cute...jangan ko tak makan udah hahaha

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

suka sgt naik atas meja erkkk...reti turun x tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tu la.. eksen cam budak dah besa je.. memang dah kecik pun badan aku.. makan tetap makan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ memang pun.. pandai dia naik.. pandai la dia turun.. heh..heh..heh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahhh....bgusss...la mirul nihh...reti naik reti turun erkkk...gitewlaa

Ena berkata...

masyaAllah...
semangat tol dak ni kan..
cam org besar plak tgk dia hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ heh..heh..heh.. tu la..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

dh mmg beso dh punn...cam afif pun..suka kawan ngan org beso gak..cam dh beso la tuh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ bagus kawan org besar, nnti pemikiran pun cam org besar

SaDi berkata...

hehhehhehehe :)panjangnyeee muncung dia....

SaDi berkata...

huahuahuahua :D kena marah pun... boleh buat muka cute lagik.... huahuahuahua

UnGu VioLeT berkata...

comel mirul..

UnGu VioLeT berkata...

akak, bile nak tambah sorang lg.. hik2..