N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Nov 2008

LEGO Amirul Hisham...

Salam Semua...

Jap lagi dah nak balik dah.. lama nya rasa.. 1/2 hari keja pun cam satu hari rasanya... yeaa.. pas ni blh ler bersantai2... so utk last update hari ni aku nak tempekkan aksi budak bulat mirul lagi.. kali ni ngan permainan baru nya.. LEGO... asyik bebenor dia pasang2 benda alah tu.. ntah pe bentuk yg jadi... tgk je la aksi dia ni...kusyuknya.. main LEGO tu...tak malu tul anak aku ni tau.. duk terkakang gitu...

sibuk buat bentuk apa ntah....masih tak perasan ibu ni sibuk snap gambo dia..

panggil dia.. baru ler menoleh... seee... ntah pe bentuk yg jadi tu..

bila suruh posing... posing cenggitu plak yg dia buat...
heh..heh..heh.. muka nak nangis sebab ibu tak layan dia main...
ok... tu la aksi2 mirul malam tadi.. sementara tunggu ayah dia balik keja... pas dah siap pasang semua LEGO2 tu.. di balingnya pulak..habis berkecai... pastu ibu gak kena kemas kan... hai la anak... sabo je la... so selamat berhujung minggu... jumpa lagi Hari Isnin ngan citer baru plak ya !!!


28 ulasan:

UnGu VioLeT berkata...

he soooooo cuteeee.. i love him..

SaDi berkata...

comelnyeee dia....

SaDi berkata...

khusyuk betul dia main LEGO tuuu...

SaDi berkata...

huahuahuahua :)

SaDi berkata...

anak sadi pun suka main lego...

SaDi berkata...

tapi sadi tak pernah belikan laaa...

SaDi berkata...

anak sadi main kat nursery laaa...

SaDi berkata...

sampai kekadang tuu tak nak balik rumah pasal nak main lego...

SaDi berkata...

huahuahuahua :D

SaDi berkata...

dulu... masa diyana kecik pernah belikan... tapi.....

SaDi berkata...

pernah ada insiden diyana nak tertelan lego...

SaDi berkata...

sejak insiden tuuu... sadi tak pernah beli LEGO lagi...

SaDi berkata...

hehehehe :p

SaDi berkata...

kalau bebudak ni main... kena rajin perati... takut aper2 insiden terjadi... :)

Tokyo BLUE berkata...

nak culik lego! hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh...heh.. semua org suka dia

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ la ya ke.. memang kan klu time budak2 ni main.. kita kena dok sama perati dia main... klu tak macam2 ekperimen dia nak buat kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah..dh pdai main lego

CuTeMiUt78 berkata...

~thafiq~ heh..heh.. nak buat pe culik lego...

UnGu VioLeT berkata...

adik mirul cute, sihat ke hr nie?

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ alhamdulilah sihat..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

afif pun nk main skaliiii

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ bila la blh jumpa afif ya...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

dtgla siniii....

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ insyallah..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

huhuhuhuhu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mirul ajar afif main legoo

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

afif tau wat sepah jerk