N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Nov 2008

Tag Capture Print Screen..

Salam Semua...

Emmmm... kali ni aku kena tag lagi.. tapi kali ni tagnya tak byk rules dia.. aku dapat tag ni dari shafa mekacih shafa... ingat gak ko nak tag aku ya...
rulesnya..hanya Capture print screen.... heh...heh.. tu sajo...ok......disebabkan aku tgh update blog.. so ni print screen aku....selesai ok.. shafa puas hati tak...
so kali ni... aku nak tag.. emmm... semua yg jadi follower aku.. sila buat ya.. takmo ngelat tau.. kata follower setia.. so kena la buat kan.. heh..heh..heh.. dan pada sesapa yg nak buat.. dialu2 kan..good luck..!!!



17 ulasan:

atty's berkata...

kty dah buek dah tag nie..

Luth Textile berkata...

aik.. tag nih jer..
apa tujuan dia kak? hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ oh ya.. ok takpe.. kira kakty terkecuali k

CuTeMiUt78 berkata...

~luth~ em... ha'ah.. tujuannya.. emmm..ntah akak pun tak pasti..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk print screen cam ne nih..snp gbar kat pc ker..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ooooooo

UnGu VioLeT berkata...

mar kena jgkla yer nie..

UnGu VioLeT berkata...

thanks2..

UnGu VioLeT berkata...

suke sgt!!!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

cantik

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ ya... buat la klu ada masa

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter x dpt lagi dr itakk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

akn ku tguuuuu

Yatie berkata...

jika print screen ada masalah, bleh tak kalau dikecualikan ... hehehe ..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

heheh..leh ker tuan umhhh....