N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Nov 2008

Hadiah dari Sony..

Salam Semua..

N3 kali ni pasal promote kamera sony, biasa ler blogger ngan kamera sure tak blh dipisahkan.. so bagi korang yg nak hadiah dari sony tu.. jom join contest dari sony ni.. mana tau ada rezeki blh menang kamera sony tu kan.. so pe lagi..jom kita join the contest...korang klick je kat bawah ni..






glitter-graphics.com

26 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

amboii..sumo contest ko nk join erkkk...leh caya ke tuhh

MasNurin berkata...

banyak nye contest join. Betul ke itu hadiahnya.

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tak ler kata sumo nak join.. just for fun je..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ heh..heh..heh.. tak ler kata byk join.. tentang hadiah tu.. belum tau.. sebab tak menang..

SaDi berkata...

waaahhhh... biar betul... dapat camera!!!!!!! bestnyeee...... :D

SaDi berkata...

tapi... tengah nak exam... nnt lepas exam baru boleh concerntrat nak masuk peraduan tuuu... huahuahuahuahua :p

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ hah tu ler pasal.. okey concerntrat dulu kat exam k..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah..mcuba nasibkannn

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh

reena berkata...

promo hadiah nampak...ekkekekke... cam nak join gak ler nanti...

cendawanintim berkata...

banyaknyer pomot kontes..bagus222!

Ena berkata...

kalah aku camni cute..
satu entry smpai 2..3 komen drang ni..
mana aci! ekekek
(jeles la plak ahaks)
cute, patutnye yg bulan lepasnye ko ade kan gak pezen huhuhu utk aku tu huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ heh..heh..heh.. promote je.. saja suka2..

CuTeMiUt78 berkata...

~c3ndawanintim~ heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tak per ler.. klu ko nak hadiah.. ko pun buat komen byk2.. pasal yg lepas tu.. tak blh ler langgar peraturan.. sebab aku dah ckp kan bermula 1 nov.. so kena ler start bulan baru. lagipun widget tu ada kat side bar tu.. akhir bulan lepas... tak adil ler kan..

Tokyo BLUE berkata...

kalo nak menang tanpa bertanding boleh? hehe

aNIe berkata...

cutemiut..siapa tak suka dpt hadiah...semua sukakan...akak nak jugaklah...camera sony akak pun dah takleh pakai...tempat tekan dia ntah mana tercabut...mana tau dpt hadiah nanti...heheh

CuTeMiUt78 berkata...

~thafieq~ heh..heh..heh.. blh ke camtu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ cuba ler.. rezeki kan.. mana tau blh menang kamera..gantikan kamera akak yg rosak tu.. heh..heh..heh..

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

nk try ar

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ cuba ler..mana tau rezeki kan..

masviona berkata...

adiah camera tuh???mahal tuh

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ hah tu ler pasal..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

x per laa...aku bagi peluang org lain menang kamera tu yerkkk, aku tarik diri dari peraduan, hehehehe....tolak rezeki betul aku ni yerk...xpe, cukup la kamera henpon aku ni...kini dan selamanya...hahahaha....

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ oh..sungguh baik ko yerk..takpe ler lain kali blh join erk..

Ena berkata...

aku nak menang gak sony..camne ni huhuhu