N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Nov 2008

Award Dari Mar (Ungu Violet)

Salam Semua..


Tadi ni.. baru dapat msg dari adik yg jauh ni..
dia beri award ni kat aku.. skee.. aku dapat award ni sebab jadi follower dia.. buat adik manis yg jauh dimata ni.. terima kasih byk2 akak ucapkan sebab beri akak award yg cute ni..



Ada TIGA syarat untuk menerima award yang di reka khas ini :

(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan ataukiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!

(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blogini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuhhati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang,lebih takper..

(3) Please let me know when you've done it!!

So Mar akak dah letakkan award ni kat blog akak ni..

1. Akak mengikuti blog Mar yg cute ni sebab design blog ini Mar ni yang penuh warna warni..ceria.. cantik sgt..

2. Suke sangat tengok muka Mar...tenang.. cute.. cantik...

3. Suke baca kisah Mar di tempat orang..

4. Akak rasa Mar ni seorang yg tabah..berpendirian menarik...lemah lembut, sopan santun dan sangat menghormati kedua orang tua dan juga ahli keluarganya yang lain... hidup Mar amat sederhana.. dan yg paling penting Mar masih mengekalkan ciri2 adat ketimuran pada diri Mar, walaupun Mar jauh dinegara orang

5. Sebagai seorang pelajar...dan jauh dgn keluarga akak rasa hanya di blog sahaja tempat utk Mar meluahkan perasaan rindu pada keluarga...walaupun kadang2 akak tak dapat nak mengikuti setiap cerita Mar disana, tapi akak doakan semoga Mar lebih tabah dan jaga dirimu bebaik dirantau orang..tu saja pesanan dari akak..


Terima kasih dik, tiada apa.. yg dapat akak beri.. cukup la sekadar ingatan dan iringan doa utk kesejahteraan adik disana..




26 ulasan:

UnGu VioLeT berkata...

terharu mar baca n3 nie.. mcm mar baca kat akak cendawanintim jgk.. doakan mar selalu.. slm syg dr mar utk akak cyg..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~ insyallah.. akak doakan ya

shafa berkata...

Bukan senang nak dapat award ni..ko dikira org yang bertuah laaaa kan...

goooooood girl berkata...

your blog is feel good......

~~ciklinn~~ berkata...

mi hahahhaahhaha ... linn kena tag yer... oeksss dgn jayanya nanti linn buat key....

Ena berkata...

cute
dalam blog Mar, aku kena gak ke?
tlg tengokkan ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ ha'ah tu la..

CuTeMiUt78 berkata...

~good girl~ thank you

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ ok.. buat tau yang

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ aku tak pasti la plak.. mar msg aku semalam beritahu ada award utk aku.. ko check le.. aku tak sempat la nak checkkan utk ko

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ooo...student lg erkk..study hard

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah dia belajar lagi..

kuIna Jentayutiara berkata...

seronok kan bila dihargai...

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ ha'ah kan.. seronok rasanya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kaler unggu violet..mmg cantikkk..i likee

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah cantikkan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah..semanis tuannyerkann

Ena berkata...

ye!ye! mar kasi kat aku jugak ahaks...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ya ke.. hah.. ok la tu

SaDi berkata...

mmg layak dapat pun award tuuu... pasal.. you are a good follower... mmmuuuaaaahhhhh :)

SaDi berkata...

cantik laa award tuuu... purple pulak tuuu... mmg so sweet :)

SaDi berkata...

so... utk MAR... wish you success always :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

lari..lariii..laju lagi...heheehe..

UnGu VioLeT berkata...

thanks sis sadi.. jomla dtg blog mar..

UnGu VioLeT berkata...

moga ukhuwwah kite berkekalan yer kak.. amin!