N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Nov 2008

Best Dapat Award...

Salam Semua..

Emmm... setelah beberapa hari ni asyik ler menjawab tag... kali ni nak kumpul plak segala award yg aku dapat..dari member blogger aku yg tersayang... uisshhh... byk juga ni.. smpi aku lupa sapa yg kasi da.... aku just simpan dalm folder tapi tak ingat dari sapa... yg mana aku ada letak nama tu.. kira nasib baik ler... so tak kisah ler.. pada yg member2 blogger yg sanggup kongsi award ni pada aku.. aku ucapkan bebanyak terima kasih.. sayang kat korang semua... mana2 yg ada tertinggal tu.. harap maaf la ya.. tak berkesempatan nak tempek kan kat sini.. memandangkan aku update ni pun..ala2..cam pencuri.. jap2 jeling2..pandang2 kat tmpt bos.. so kat bawah ni.. segala award yg aku dapat..

1st award ni aku dapat dari kak ty.. terima kasih kak..



2nd award ni aku dapat dari cendawanintim... thanks cendawanintim..
3rd award ni.. tak pasti..lupa aku dapat dari sapa.. pe pun terima kasih banyak2...




so.. tu ler..deretan award aku tu..terima kasih diatas sokongan korang pada blog aku ni.. teruskan membaca dan memberi sebarang komen atau idea2 utk blog aku ni..semoga hubungan kita akan berkekalan tidak hanya dialam maya. ..malah akan berkekalan hingga alam realiti.. insyallah...





20 ulasan:

aNIe berkata...

cutemiut...akak ni kadang2 pun lupa saper yg bagi award...saper yang tag akak....memory dah kaput...heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ tu ler.. byk bebenor kan kak

Yatie berkata...

amboii, sakan mengumpul awards gitu .. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ ha'ah tu ler.. padahal dah lama terperap dah..

zino berkata...

banyak award tu.. award yg pernah zino dapat masih simpan dalam lemari tak sempat nak pamir lagi hehe

Ena berkata...

uih banyak tol award ko ek
nanti aku nak wat sdiri la award tapi takde masa la huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ hah tu ler.. sampaikan lupa sapa pemberinya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ rajin ko nak buat award sendri erk

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

wah..wah..byknye award..

CuTeMiUt78 berkata...

~Nnrina~ heh..heh..heh.. award yg dah lama terperuk.. baru dipublishkan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sonoknyerr

Eita berkata...

wah byk seh award dia :)

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh...heh.. award yg terkumpul

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

bg ler kiter satu;)

~~ciklinn~~ berkata...

byknyer award... tahniah tahniah

CuTeMiUt78 berkata...

~cilinn~ mekacih.. tu award terkumpul tu.. heh..heh..heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

oo..award terkumpul upernyer..ingat kan dpt skali sehari..hikhikhik

SaDi berkata...

banyaknye award...

SaDi berkata...

tahniah.... :D

SaDi berkata...

mmg patut pun blog ni dapat award... ownernye sangat rajin... huahuahuahua :D