N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Nov 2008

Pemenang Misteri..

Salam Semua..
Uiiisshhh.. bz yg amat hari ni.. order baru dah mula nak masuk ni... addduuuss.... ting tong jap pala aku dibuatnya. Semua benda nak urgent.. nak serentak plak tu.. isshhh... tak sempat nak update blog...
heh..heh..heh.. tapi sekarang semua dah kembali normal... dah tak sesibuk pagi tadi... pagi tadi memang macam tak cukup kaki tangan aku dibuatnya... sib baik ler aku ni staff yg dikira cepat dan cekap...heh..heh..heh.. sapa nak puji kalau tak aku sendiri yg puji kan... jgn boring erk korang...saja je.. hilangkan tensen jap... dah berserabut kepala hotak aku ni... so hari ni aku nak umumkan pemenang yg dapat print screen capture 2222 tempohari... so pemenangnya adalah sadi.. so sadi akan dpt menerima hadiah misteri dari mummy amirul ni.
Nak tau pe hadiah misteri tu.. tunnngggguuuuu ok...so kat bawah ni print screen dari sadi..tahniah sadi.. thanks dpat capture no 2222 tu..

so... nampak tak... sapa yg jadi pemenang tu...
so... ni ler print screen dari sadi... yg aku bulat kan tu.. dari blog sadi ok..
ni ler blog sadi...(sorry sadi.. promote blog plak)

tahniah sekali lagi... sadi, jgn lupa beri add kat email kita ok.. utk pengurusan pos..terima kasih

p/s: actually byk yg nak update ni... kita sambung next n3 ok...





13 ulasan:

SaDi berkata...

thank you my dear... mmmmuuuaaahhhh... huahuahuahuahua... :D

hehehehe... siap promo blog sadi lagik... tima kacih!!!!!

su berkata...

sronotttnyerr dpt hadiah!huhuhu!

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ sama2.. saja je suka2..

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ nak hadiah lagi.. jadi top komentar ut bulan ni..

atty's berkata...

alo..terlepas lak..2 arinie bzios sgt

CuTeMiUt78 berkata...

~kak aty~ tak pe lain kali cuba lagi ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tahniah sadii

Ena berkata...

pesal kalo ko wat contest aku tak penah kena ek tapi bila ko tak wat, elok jek rejki aku kan huhuhu
ni nak nanes ni huhuhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ aku takde buat contest pun, tu cuma hadiah pengunjung yg dapt capture 2222, ko jgn nanes erk... klu ko nak hadiah, ko komen byk2 kat blog aku.. akhir bulan blh dpt hadiah..

shafa berkata...

alahai...sadi ker yg menang...
tensen i...

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ takper..lain kali cuba lagi ya

cendawanintim berkata...

sadi memang tak sabo tunggu adiah tu kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ sadi dah pun dapat hadiah tu.. sila tgk kat n3 dia..