N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Nov 2008

Tagged Cendawanintim..

Salam Semua...
Oh..oh.. semalam g ler jelajah kat blogger lain... tetiba terperasan nama aku masih lagi tersenarai utk menjawab tag... ingatkan dah habis dah segala hutang2 aku.. rupanya masih ada lagi yg tercicir... heh..heh..heh.. takpe aku kan gigih menjawab soklan tag... korang jangan pelik pulaknya... napa ler aku ni gigih bebenor menjawab soklan2 tag ni...bukan pe.. bagi aku sesapa yg mengtag aku tu... maknanya diaorang mengingati aku sebagai seorang kawan...bukan maksud ku sapa yg tak tag aku tu tak ingat kat aku..yg lain pun ingat gak..terutama bila korang byk beri komen dan sokongan kat blog aku ni...terima kasih banyak2 kat korang.. so kali ni tagnya aku rasa simple je.. senang... tag ni datangnya dari cendawanintim ... mekacih ya sebab sudi tag kita... harap berpuas hati ya...

Soklan dia:-
TAG ni dari Kategori:- Home Assingment – Hand Writing.
**Kena jawab tulisan tangan...so ni ler... tulisannya..(sorry la.. tulisan aku tu cam cacing je...)



1. Your name/usernama:
Maiza Azrina Bt. Ismail @ cutemiut78
2. Left handed or right handed:
Right hand
3. Favorite letter to left: 'O'
4. Least favorite letter to right: 'A'
5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog": "
"The quick brown fox jumpas over the lazy dog"
macam nak belajar menaip je...
6. Tag 6 people:
1. Masviona
2. Ena
3. Su
4. Eitakz
5. YarnDarwish
6. Reena
ok.. so tu ler soklannya.. selesai sudah assigment aku tu... so pada nama2 yg berkenaan silakan lah buat ya...




23 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kene lagik erkk

Ena berkata...

erk! aku kena ke wehhh adehhh
bab menulis ni malas ni ekeke
tulisan cam ampeh ni ekekeke

Ena berkata...

3. Favorite letter to left: 'O'
4. Least favorite letter to right: 'A'
5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog": "
"The quick brown fox jumpas over the lazy dog"
macam nak belajar menaip je...

~ wehh aku dok faham.. no.3 & 4

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..tu ler pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ha'ah ko kena..buat ya... emmm soklan 3 tu maksudnya favorite letter yg ko tulis belah kiri... soklan no 4 yg belah kanan..

UnGu VioLeT berkata...

amboi kak.. tag yg tak putus2..

YanDarwisy berkata...

ha..ha..ha. Tunggu yer, akan aku appearkan di blog aku homework ni

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ hah tu ler pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~ appearkan.. jgn tak appear..heh..heh

Yatie berkata...

erkksss, tulisan tangan? kalau tgh malas, tulisanku itu hanya aku saja yg mampu membacanya .. hahahahha ..

Eita berkata...

wah terkena sudah..
tulisan tangan lak tu :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ tu yg malas tu.. nak menulis.. bukan cantik mana pun tulisan kita tu

CuTeMiUt78 berkata...

~eitakz~ heh..heh..heh.. jgn marah aaarrr... buat tau

Ena berkata...

huwaaaaaa still tak faham
tapi aku buat je la ek uhuks

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

jwb jgn x jwb

Ena berkata...

cute
aku dah buat tp bab 'O' n 'A' tu aku tiru ko jek sebab aku bengap still tak faham2 wakakaka aci la ek

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ok la tu.. tak kisah ler.. ko faham ke tak... janji dah buat kan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

den pun x fhm gak..sbnrnyer..hikhikhik..sib baik leh ngelatt..kalau idak pueh nk jwb

cendawanintim berkata...

mekasih333...

cantik hand writting awak..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ ya ke.. mekacih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

apa kate rtulis blog guna handwriting...hehehee

SaDi berkata...

laaa... kena tulis keee... sadi tak tulis... huahuahuaha :D

SaDi berkata...

mmg rajin betul buat tag ni yek... boleh buat koleksi tag ni... huahuahuahu :D