N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Nov 2008

Pengumuman..

Salam Semua..

Heh..heh..heh... nak tanya kat korang ni.. sapa yg dpat print screen 3030 yg aku war2kan kat sidebar tu.. sapakah pengunjung yg ke 3030 tu.. ada sapa2 tak... sila angkat tangan.. dan sila hantar add ke email aku dengan kadar segera... utk hadiah misteri kedua...
So kali ni aku ada tugasan lagi.. kali ni datangnya dari adik yg buatkan header blog ni.. sapa lagi klu tak.. dik Eitakz mekacih ya.. sudi tag akak kali ni..



Ok.. kali ni tagnya berkenaan ngan etika blogging.. emmm.. bagus tag ni kan.. so kat bawah ni rule dia..Apa Yang Perlu Anda Lakukan.

1.Letakkan Gambar Di Atas Dalam Entri Anda. ok.. dah letak ya kat blog ni..

2.Nyatakan Kod Etika Blog Anda. emm... etika blog cutemiut ni sebenarnya adalah tentang kehidupan keluarga aku.. berkaitan ngan keluarga aku atau lebih kepada citer anak kesayangan ku.. Mohammad Amirul Hisham...dan juga luahan atau diari kehidupan mummy Amirul Hisham..

3.Tag 7 Orang Rakan Anda. Nama yg aku nak tag kali ini adalah..

1. [s]itie [B]um [B]um

2. cikklin

3. Cikgu su

4. Shafa

5. Luth

6. Kak Rose Crazy Beutiful

7. Sesapa yg blm buat tag ni...

so... ok dik, akak dah langsaikan hutang tag ya.. harap berpuas hati ya.. so pada yg kena dan belum buat tag ni.. sila2 lah buat ya... selamat membuat tag..!!!

27 ulasan:

Eita berkata...

rajin btul kakak2 ku ini copy header eita hehehe :)

ita suka TAG akak sbb akak rajin jawap... heee

akak punya TAG ita jawap esk..
langsaikan utang dlu hahaha :)

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ time tgh takde keja sgt.. blh ler akak buat.. klu tak.. harus ler kena tunggu free baru blh buat..

Ena berkata...

eh aku termasuk ke dalam TAG ko ni?
kena wat ETIKA BLOG ek..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ya.. klu ko blm buat.. sila buat k

su berkata...

hehe..nanti2 su wat tag ni ek..hikhik!

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ buat ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sesape yg lum wat tag nih?? den lum wat lgikkk...ekekeke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kalo kite rnk wat..mn nk tempek nihh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ awak tu.. klu ada blog, pun kena buat juga tau.. lagi mau tanya ke.. nak tempek kat ne..

UnGu VioLeT berkata...

akak, dtg ambik award Follower kat blog mar yer..

http://missunguviolet84.blogspot.com/2008/11/bestest-follower-ungu-violets-blog.html

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ oh ya ke.. ok nnti akak ambil ya.. mekacih mar

Nurhayati berkata...

wah sape yg bertuah tu ye.. hihih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahh..dpt award lgikkk...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

oppsss..kalau nk tumpang tempek kat sini leh ker...hehehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ Nurhayati~ emm.. tak pasti siapa.. blm dapat dikesan lagi.. anyway thanks singgah sini

Ena berkata...

hahaha cute..
adehh kena buat gak ek..
simpan jadi khazanah leh tak ihikss

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ banyak la ko punya khazanah..buat tau

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

lawa award nyerrr...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ lawa kan

Ena berkata...

yg ni aku pun tak dpt huwaaaaaaaaaaaaaaaa

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tu tandanya ko tak prihatin pe yg ada kat blog aku ni..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah

SaDi berkata...

rajinye buat tag ini... :)

SaDi berkata...

sadi pun tak buat lagik... tapi tak nak buat lagik laaa.... huahuahauahuahua :D

SaDi berkata...

:D

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wat..jgn x wat

UnGu VioLeT berkata...

mar x de lg la yg nie.. nnt bile semua2 utang dh beres.. nak bt gak la.. hik2..