N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Nov 2008

Peringatan pada semua...

Salam semua...Hari ni dah pun 1 November... so korang masih ingat tak tentang n3 aku berkenaan cenderahati utk pengulas setia.. so.. klu korang tgk kat side bar tu.. pengulas yg lama telah pun dipadam.. dan sekarang akan bermula... sapa yg paling top mengulas setiap n3 aku pada bulan ni.. so pe lagi.. komen byk2... kita tgk sapa paling top bulan ni... pemenang akan diumumkan pada akhir bulan ni.. sekian terima kasih


Cenderahati Utk Pengulas setia
Salam semua..Korang perasan tak... kat side bar aku ni... ada ruangan pengulas setia yg paling top kan..Hah...ni nak beritahu kat korang.. mulai 1 November ni, aku nak beri skit cenderahati yg tak seberapa sebagai tanda penghargaan aku pada sesapa yg paling tinggi mengulas atau mengomen n3 aku pada setiap hari...so bermula 1 November ni, korang komen ler sebanyak mana...kumpulkan komen2 korang.. dan sapa yg paling tinggi komen, pada akhir bulan akan dapat hadiahnya.. emmm..kira cam contest gak kot.. blh gitu..cam cth, bulan ni.. paling top pengulas setia aku.. adalah..Ena.. tapi disebabkan tarikh mulanya 1 November, so bulan ni belum dikira lagi k. So pe lagi..masih ada masa.. kita tgk bulan depan.. sapa pengomen paling tinggi... sapa nak hadiah dari mummy amirul ni..komen k.. segala komen2 korang dengan berbesar hatinya aku terima..terima kasih ngan sokongan korang...



23 ulasan:

cendawanintim berkata...

ada syarat2 ke idak jadi top komentar tuh??

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ takde syarat.. suka hati nak komen berapa byk..

zino berkata...

apa hadiah dia tu 3 hari dua malam melancong ke mana mana ke? hehe

Yatie berkata...

mari kita komen blog beramai2:)

lindosh berkata...

oo ade hadiah ehh? besh neh :P

atty's berkata...

apo adiah,.den nak menang moto..

su berkata...

nak join! hehehe

SaDi berkata...

kalau takde pertandingan pun... sadi mmg suka komen jugak.... huahauhauhau... busy body laaa katakan..... hehheheheheh... anyway... sadi akan berusaha keras utk menang.... hahahhahahahahahhaha :D

zino berkata...

dah ada dua rumah nak bagi hadiah... sape lagi ya? hehe

KV berkata...

wah, byk blog yg wat peraduan ni!!

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ heh..heh..heh.. takde ler percutian.. tapi ada ler hadiah sebagai tanda penghargaan.. rumah sapa yg nak diberi hadiah tu erk..

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ komen.. jgn tak komen.. heh..heh..heh.heh

CuTeMiUt78 berkata...

~lindosh~ ada.. jom join..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ heh..heh..heh..heh.. hadiah akan diberitahu kemudian... tapi tak ler moto..

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ join jgn tak join k..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ heh..heh..heh... berusaha keras erk.. komen byk2 tau sadi..

CuTeMiUt78 berkata...

~kv~ heh..heh..hehh.. saja je...

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

wahhhh...ade adiah yerr? ape kata tetiap bulan ko sediakan adiah utk kitorg ni...huhuhu....

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ memang pun setiap bulan pasti akan ada pemenang.. sebab sapa komen yg tertinggi akan bertukar setiap masuknya bulan baru... so utk bulan ni.. kena ler buat komen byk2.. dan pemenangnya akan diketahui pada akhir bulan..

fara mustapha berkata...

wah...harus tinggal komen bebyk ni...apa lah adiah 2 yek...hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ heh..heh..heh.. buat komen byk ya kak.. hadiah akan diketahui akhir bulan nnti ya kak..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

oo..wat tuk tiap2 bulan erkkk..no x wat utk tiap minggu..huhuhuhu...br gempakkkkkkkk..hehehee

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. widget tu hanya utk bulanan je.. tak blh plak tiap minggu..