N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Nov 2008

Tag Dari Yarndarwish

Salam Semua..

Hari ni aku nak menjawab segala soklan tag yg dikenakan pada aku.... ni kira nak melangsaikan segala hutang2 yg belum terlaksana lagi...so kali ni nak menjawab tag dari Yarn plak... so hopefully yarn puas hati ngan segala jawapan yg aku buat ni ya.. mekacih ingat kat aku utk buat tag ni...

Rules nya.....Buat satu jadual bertulis yg benar lagi suci kesahihannya tentang..."Seawal celik mata kita - masuk keja - sampailah ke terlelapnya 2 bijik mata"... oh camtu punya soklan pun blh jadi tagged erk.. ok so jom baca jadual aku ni k...

6.30am-7.30am : Celik mata, buat susu si bulat dulu, mandi, solat, siapkan segala bekalan
7.30am-8.00am : Hantar sibulat kat rumah pengasuh.. gerak g keja perjalanan dlm 20 minit ke tmpt keja
8.00am-8. 25am: Punch card, parking keta..tunggu hubby aku smpi..(dia naik moto) utk hantar bekalan
8.25am-8.40am : Masuk Office, on pc, breakfast dpn pc..jeling2 kat blog jap
8.40am-12.00pm: Sibuk buat keja... dah tak blh nak toleh kiri kanan
12.00pm-1.00pm: Lunch time.. makan bekal yg dibawa..klu tak keluar lunch ngan hubby aku.
1.00am-2.30pm: Dah masuk Office blk.. jeling2 jap kat blog.. pastu sambung lagi keja yg belum siap
2.30pm-3.00pm: G solat zuhur dulu..
3.00pm-5.00pm : Sambung lagi segala keja yg belum siap
5.00pm-5.30pm : G solat asar dulu
5.30pm-6.30 or 7.30pm : Sambung lagi keja yg tak habis2.. klu tak siap gak... harus ler bersambung pada esok hari...
6.30 or 7.30pm: Balik rumah ler...drive sendri
7.30pm-8.00pm: Ambil budak bulat dari rumah pengasuh
8.30pm-10.00pm: Buat plak segala keja rumah... membasuh, masak utk dinner, mengemas pe yg patut..
10.00pm-12.00pm: Tido kan budak bulat, packing baju dia yg nak dibawa esok, solat... dan jalankan tugas sebagai isteri... heh..heh..heh...dan tido ler...
So tu ler rutin aku setiap hari... so kali ni aku nak tag...emmm

~Masnurin
~Masviona
~Ena
~Su
~Luth
~Kak Atty

ok..selesai sudah segala assigment aku.. ffuuuhhh lega.. dah langsai segala hutang...ada sesapa lagi yg aku belum buat tagnya... inform aku k.. akan ku cuba sedaya upaya utk membuatnya...



20 ulasan:

masviona berkata...

kita pun kena tag!!!
kita nnti kita wat ye cute...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ heh..heh..heh.. buat ya..

MasNurin berkata...

Esok aku uat ye tag tu. Huhuhu mencabar gak tag tu.

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ ha'ah memang mencabar soklan2 tu.. good luck

SaDi berkata...

one complete happy day... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ thanks.. memang pun

reena berkata...

tag yg mencabar tol nih...

Ena berkata...

uwaaaaaaaaaaaaaa
nama aku adeee...
camne niii...camnee niii..
cute, ade masa aku wat ek..
skang bz sket hehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

np x naik kete jerr skali...kan senang...sejalan kannn...peh tu..ari2 nk packing bj dak bulat ker..np x packingkan tuk seminggu skali..kan sennag...hehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ ha'ah memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tak per ler... kan tu tanda aku sayang kat ko.. buat tau/..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ sebab dia selalu balik tak sama masa ngan kita.. sebab tu kena naik moto.. baju budak bulat tu sehari smpi 2 3 helai..sebab tu kena packing tiap hari.. klu nak packing seminggu.. alamatnya kena guna beg besar ler..

cendawanintim berkata...

Ya Allah, tag lagik tuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ dah kata nak selesaikan hutang tag... jadi kena la buat..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

gna beg beso la..tgalkna kat sane...pehtu top-up2 je bajunyerrr...afif gitewlerr...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ala.. dah mcam org nak pindah rumah je.. tak kose.. bukan nya rumah pengasuh tu.. jauh bebenor.. depan mata je..

Ena berkata...

adehh TAG ni pun aku lom wat lagi ni... cute, ko tlg buatkan leh ihiks

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ cam ner aku nak tlg.. jadual harian ko mana ler aku tau..

Ena berkata...

wakakak cute
aku dah buat..tapi simple bebeno jadual harian aku, tak cam ko padat! ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ok ler tu... tak kisah ler padat ke tak...