N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Nov 2008

Tagged Again....

Salam Semua..

Emmm... ingatkan dah habis ler hutang aku.. sekali semalam ptg.. waktu tu aku dah nak balik.. sekali tgk eh.. ada lagi hutang tag aku.. tapi tak per.. kan aku ni seorang yg gigih membuat tag.. so harus ler aku langsaikan semua sekali...heh..heh..heh.. sib baik ari ni tak ramai yg datang keja.. so pe lagi.. blh ler mengupdate blog jap.. heh.heh..heh..teruk erk aku ni..rileks ler.. ari ni kan sabtu.. so takkan ler nak keja cam hari biasa.. mood bos aku pun aku ari ni.. heh..heh..heh..
Kali ni aku nak buat tag dari nizza abira... sorry ya niza.. lambat skit buat tag niza ni.. so kat bawah ni dia punya syarat..
rules:
snap work station anda then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda... iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada.. tengok contoh yang dibuat nih... begitulah seterusnya sampai bila-bila,
ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya... kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...
lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...
pass la pada siapa-siapa..

ok so ni ler work station aku.. sorry ler klu tmpt aku ni.. berselerak.... ni pun cover2 ni.. masa snap gambo ni.. boss aku takde.. g lunch.. so ni je la yg sempat aku snapkan utk tatapan korang ya..


ni ler work station cutemiut...heh..heh.. pc aku harus ler gambo budak bulat tu ya...


masa ni aku tgh sibuk buat draf utk report yg baru masuk...tu yg bersepah skit meja aku...


ni masa dah kemas skit erk...malu ler tmpat berselerak.. actually klu korang perasan... work station kitaorang ni berderet 3..so tmpt aku adalah dibelakang sekali.. jadi klu bos lalu confirm akan lalu tmpat aku.. kat belakang meja aku ni.. berderet2 fail utk rujukan sample kain.. dan tempat aku ler paling sibuk sebab jadi tumpuan.. utk diaorang buat rujukan.. so ok..harap korang berpuas hati ya...


so...aku kena la letak link aku plak.. (cth mcm kat bawah ni) utk mengembangkan lagi tag ni..


kak ras vogue2704 kak faina nizza-abira cutemiut78


ok sekarang ni plak.. nama2 yg bertuah utk mengembangkan lagi tag ni..adalah...:
~ Cendawanintim

~ Viruspadu

~ Amizah

~ Reena

~ Ena

~ Eitakz

~ Shafa
utk nama2 yg bertuah itu... sila lah mengembangkan tag ni.. dengan menunjukkan work station anda... heh..heh..heh.. pada yg dah buat tu.. abaikan saja tag ini terima kasih..





































38 ulasan:

Eita berkata...

hak hak hak dah kena :)

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ kan dah kata,..lain kali akak tag eita..

su berkata...

comelnye amirul...uhuks!

cendawanintim berkata...

wakkkkkkk, kita dah jawab la tag nih..sila godek n3 kita yang lepas2..

Aleeya berkata...

rajinnye menjwb tag he he

shafa berkata...

Hutang kena settle...alamak aku dah berhutang nie. Bila aku nak kena settle kan ni.

lindosh berkata...

oh larik dari tagg

su berkata...

hehe...lom slesai lagik!

gi blog su amik TAG & jwb ek! hehehe

Ena berkata...

adehh!! aku dah terkena huhuhu

Ena berkata...

eh! cute
so aku kena copy paste sume link2 tu ek... konpius nih huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ heh..heh.heh.. alamak ada lagi tag ya..k nnti kita selesaikan hutang tu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ oh ya ke.. ok lah .. takyah ler buat k

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~ heh..heh..heh.. menggigihkan diri utk menjawb,,

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ heh...heh..heh.. buat jgn tak buat

CuTeMiUt78 berkata...

~lindosh~ hah.. larikkkssss..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ hah.. buat tau.. copy paste kan je..

Eita berkata...

kt dah jawap TAG

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kenampakkan kebizian meja mu iteww...bz ker...hehehe

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

cantikkk meja kau....

prebetsabu berkata...

besepah ke cenggitu..

klu camtu ko tak tgk meja aku lagi.. agaknya klu ko tgk mau ko kata meja tpt kucing beranak!!

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ k.. gigih menjawab tag

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah bz tahap gaban ni

CuTeMiUt78 berkata...

~rm~ ya ke.. mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~prebetsabu~ heh..heh.. tu dah cover.. dah berkemas erk.. cuma sepah sikit2.. klu time sibuk.. ngan aku2 skali tak nampak bertimbun ngan kertas keja..

amizah berkata...

akak dah jawab tag tu...hihihi..thanks..

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ ya ke.. thanks ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

thap gaban..cam no la tuh erkk

Ena berkata...

tantek gak tempat ko ek...
cam privacy jek...
aku gakla takde partisionnye (eh btol ke ejaan aku tu ekekeke)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ macam gaban ler.. bz yg amat...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ nan ado nya privacy...nampak je cam privacy.. tapi tmpt aku ni ler paling sibuk.. ada je org dtg bertandang..

Ena berkata...

cute
nape ko punye komen slalu ke bawah?
pekata sblom publish ko naikkan dulu baru ko publish hehehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

bz ya amat pun..janji spat updated blog..hehehee

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ aku pun tak tau dia nak jadi camtu.. bila publish je.. baru perasan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah kan

SaDi berkata...

hehehheh.... sadi pun pernah kena tag ni

SaDi berkata...

kemas workstation tuuu...

SaDi berkata...

sadi dah lama tak masuk opis... so takde formal workstation laaa buat masa ni.... huahuahau :D

SaDi berkata...

:D..... hehhehehehehe... :p